Naravno da trendseterke nemaju nameru da čekaju zvaničan početak nove sezone, ne bi li prošetale neki od novih trendova, zato ih i verno pratimo, iščekujući sa nestrpljenjem kako će ono što su modne kuće lansirale na pisti, izgledati u street style ruhu.

Modeli koje se nalaze na ovoj listi, već su prošetale i neke poznate ličnosti, poput neizostavnih Balenciga i Louis Vuitton skulpturalnih patika.

Tu su se našli i sada već omiljeni materijali, poput transparentnog pvc-a i meke kože, kao i jarki tonovi (crvena i ljubičasta), te dizajn: posebne ovacije doživljavaju modeli koji izgledaju poput malog arhitektonskog remek-dela. Na primer mules papuče sa oblom petom.

Ono što je važno istaći, jeste to da iako su modeli na našoj listi visoko kotirajući dizajnerski komadi, s obzirom da su predstavljeni još jesenas, sličan dizajn može se naći i kod daleko pristupačnijih high street brendova.

U nastavku pogledajte koji modeli cipela će biti najbolje kotirani na listi prolećnih trendova:

1. Transparentni pvc

Foto: Promo, Jimmy Choo x Off-White Claire 

2. Retro stil i jarke boje

foto: Promo, By Far Shoes 

3. Neobični dizajn

foto: Promo, modaoperandi.com

4. Moderne kaubojke

foto: Promo, Calvin Klein

5. Gladijatorke 

foto: Promo, Chanel

6. Mary Jane baletanke

foto: Promo, Topshop

7. Skulpturalne patike

foto: Promo, Louis Vuitton 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/