Trend bisera nastavio je da dominira te smo tako dobili i pomalo neočekivanu bisernu torbicu kao zvezdu leta. 

Ona je praktična, nežne nijanse i gospodarica je outfita u kom se nađe.

Ženstvena i mala, torba u potpunosti izrađena od veštačkih perlica, zaludela je trendseterke. Hannah Weiland dizajnerka je koja stoji iza originalnog „Antonia“ modela, odnosno popularni londonski brend Shrimps, lansiran pre nekoliko godina i od tada omiljen kod britanskih it devojki Suki Waterhouse i Poppy Delevingne. Ovaj komad pripada kolekciji za jesen/zimu 2017, a cena je i dalje nepromenjena i iznosi 450 funti.

High-street verziju najpre je objavio Mango, a njihova „Pellets“ torbica od providnih perli doživela je takav uspeh da ste se morali upisati na listu čekanja kako biste došli do svog primerka u narednoj dopuni. 

Najbolje će se kombinovati s haljinama, bile one jednostavne ili sa dodatkom karnera, kao i kontrastno uz lagano odelo i kul patike.

Nemojte je odložiti na kraju leta. Biće vaš modni saveznik i u hladnijim danima, uklopite li je uz debela pletiva i sakoe te kapute klasičnih boja.

Tekst: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/