Na prestižnom manifestaciji kao što je The business of fashion, održanoj u Njujorku tokom Nedelje mode u ovom gradu, mlada Gigi Hadid shodno svojoj popularnosti i uticaju, ponela je kreaciju i aksesaore dizajnera Brandona Maxwella iz njegove poslednje kolekcije. 

Naime, celokupni outfit preuzet je sa nedavno održane revije iz kolekcije za proleće/leto 2019. godine, te je dodatno postao interesantan medijima i ljubiteljima mode.

Dugu haljinu prelepe "sun kissed" žute boje čini gornji "košulja" deo sa naglašenom kragnom, dok se masivna suknja širi u A kroj. Efektan komad, retro vajba dodatno je postao upečatljiv, zahvaljujući statement kaišu oko struka, ali i jednim bizarnim aksesoarom, koji je pre nefunkcionalan ukras nego modni detalj. 

Naime Gigi je u ruci ponela, nazovimo tašnu - tačnije prozirno koferče u kome je boca šampanjca. Iskreno, osim poruke da će da pije na manifestaciji, nismo baš sigurni šta je htela da nam poruči Hadidova.  

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Gigi Hadid... 

PageBreak

Da li vam se dopada ova "tašna"?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/