Ne znamo u čemu je njihova tajna, ali ovo je ono što znamo: moglo bi se reći da svaki veliki brend ima barem po jedan model koji je postao legendaran tokom godina, međutim, kada je u pitanju Chloé čini se kako praktično svaki novi model koji ova francuska kuća lansira postane u startu aksesoar broj 1.

Ali bukvalno SVAKI!

Reklo bi se da je ovoj francuskoj modnoj kući prešlo u naviku da dizajnira epske komade tašni.

Sve je počelo ne tako davne 2005., kada se pojavila njihova Paddington torbica, prepoznatljivog "zgužvanog" izgleda, sa još prepoznatljivijim zlatnim katančićem u predelu ručki.

Onda je spektakl izazvala i dalje veoma omiljena i definitivno kultna Faye torba sa detaljem u vidu metalnog kružića i lanca.

Da bismo potom zakoračili u 2017., pa onda i u 2018. i već na prvi pogled se potpuno i predano zaljubili u skoro svaku Chloé tašnu koju se pojavila u aktuelnoj kolekciji.

Od ove godine sve je počelo sa Nile modelom, a potom su neizostavan deo praktično svakog outfita na ulicama Pariza, Njujorka, Lonodna i Milana postali sledeći modeli: Saddle bagDrew Bijou iPixie - a kako ih inkorporirati u izgled pogledajte u nastavku.

Nile

Saddle bag

Drew Bijou

Pixie

Priredila: Maja Bunčić 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/