Možda vam je promakla vest ali jedna od najpopularnijih dizajnerki današnjice - Victoria Beckham, uskoro pokreće svoj Youtube kanal.

Za sada nije poznato da li je Vicky prepoznala sopstveni talenat za viralne video snimke i ležernost koju je pokazala u snimcima koje su do sada sa njom radili Vogue, Elle i ostali modni magazini ili prosto nije mogla da odbije Youtube direktora za modu i beauty, Dereka Blasberga.

Ili joj je prosto trebao izgovor da ne ode na Spice Girls turneju...

U svakom slučaju, VB Youtube kanal uskoro će biti aktiviran pa nas je zanimalo šta bismo tamo mogli da pronađemo.

"Platforma će biti puna tutorijala o stilu, detalja iz mog poslovnog života, kao i mog tima. I tebe (obraćajući se Blasbergu) prilično obnaženog. Šalu na stranu, ovo je izgleda nešto što moji fanovi i generalno Youtube publika traži, pa će i dobiti", otkrila je Vicky u jednom šaljivom Instagram postu.

Beckham već ima svoju oficijalnu Youtube stranicu za brend koja ima više od 25.000 pratilaca i na kojoj se nalaze beauty tutorijali, catwalk izveštaji sa FW izdanja, intro o njenoj kompaniji. Ali Youtube kanal više će da bude kao TV za koji će Vicky namenski snimati video snimke.

Pa.... mi jedva čekamo da vidimo šta nam je Victoria pripremila, jer ako niste primetili - ona je naša miljenica!  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/