Osim što će odigrati ulogu jednog od ključnih modnih dodataka u našim svakodnevnim kombinacijama, torba istovremeno je detalj u kojoj moraju da se pronađu mesto za sve one esencijalne stvari koje svakodnevicu – od mobilnog telefona, novčanika i ključeva do planera i nekoliko make up favorita.

Već nekoliko sezona, najpraktičnije izdanje dnevne torbe, zapravo smo pronašli u šarmantnim rančevima.

Čak i ako su školski dani daleko iza nas, ranac je i više nego poželjan modni dodatak unutar svakog ormara. 

Uz poznate dizajnere koji su pre nekoliko sezona prepoznali taj neodoljivi spoj praktičnog karaktera i efektnog izgleda, nekoliko novih modela svake sezone možemo da pronađemo u kolekcijama poznatih i pristupačnih high street brendova.

Zimska sezona najpraktičniju torbu spojila je s najraskošnijim trendovima kako bi kreirala šarmantne modele ranaca kojima nećete moći odoeleti.

Od veštačke ili prave kože, mat teskture ili sa sjajem, ranac ove zime izgleda bolje nego ikad zahvaljujući raskošnoj paleti zagasitih tonova koji svakom modelu, daje savršen izgled.

Među najpoželjnijim modelima istakli su se detalji brenda Chloe, Lancel Lola modela i Chanel ranaca koji umesto klasičnih kožnih tregera krase naramenice od prepoznatljivog zlatnog lanca. 

Preuzeto sa portala: journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/