Šnalice, statement minđuše i ogrlice sa privescima u vidu medaljona, bili su vodeći aksesoari poslednjih godinu dana, što znači da su naši zglobovi bili prilično zanemareni.

Narukvice smo jednostavno prevideli u departmanu nakita, ali od ove sezone to se značajno menja, jer nam stižu komadi koji ne samo da se lako uklapaju u izgled, već ga i uspešno nadograđuju.

Međutim, parče nakita koje zaslužuje posebnu pažnju u departmanu narukvica, svakako su one koje su tokom ere 90-ih bile omiljeni detalj koji se nosio oko zgloba.

U pitanju su narukvice sa privescima.

Neki od najpoznatijih brendova već su ih uvrstili u svoju ponudu, poput Burberry-a, te Tiffany & Co,  a trendseterke ih uveliko šetaju uz spoj sa oversized džemperima.

Pored ovih narukvica, a modnom radaru su i one tanke koje se nose u paru od po nekoliko, te one u boji, ali i one u formi takih lančića - koje se takođe nose u paru i tako izgledaju najefektnije, dok su ubedljivo najupečatljivije one nešto masivnije zanimljivog dizajna.

Ovako ih nose poznate trendseterke:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/