Nezaobilazni deo svakog zimskog ormara je par udobnih i lako uklapajućih čizama koje se ističu kao savršen modni dodatak za svaku zimsku kombinaciju. Uz ležerne ravne čizme sa toplim slojem shearling vune, čizme iznad kolena od brušene kože i modele ukrašene trendi detaljima, nova sezona je u prvim zimskim kolekcijama modnih brendova još jednom istakla kratke čizmice kao ultimativni klasik hladne sezone.

Od klasičnih ravnih čizama do članaka, pa do elegancije koja podrazumeva visoku i tanku potpeticu, nove kolekcije ponudile su savršeni model čizama za svaki stajling. Kao najpopularniji model i ove su se sezone istakli oni koje se nalaze između onih najudobnijih i onih najelegantnijih modela - kratke čizmice s istovremeno udobnom i stabilanom, ali i elegantnom block potpeticom.

Najudobnije modele sezone klasične linije spojile su sa istovremeno udobnom i elegantnom potpeticom i istakle se kao najpoželjniji par zimske obuće koji je svoje mesto pronašao unutar svake high end i high street kolekcije.

Spoj udobnosti i elegancije je razlog zbog koga će ti klasični modeli čizmica do članaka s block potpeticom i ove zime biti prvi izbor unutar gotovo svakog garderobera.

Uz klasične modele, nova sezona donijela je i pregršt modela s trendi pomakom koji zadržava svestranost i eleganciju onih najjednostavnijih modela, ali koje istovremeno krasi i efektan izgled. U raskošnim nijansama smeđe ili s istovremeno efektnim i decentnim metalnim detaljima, modeli inspirirani aktualnim modnim trendovima donose savršen spoj klasičnog i modernog unutar udobnih i elegantnih modela klasičnih kartkih čizmica s block potpeticom.

Za ležerne, poslovne i večernje kombinacije, čizme s block potpeticom odgovor su na svaku zimsku kombinaciju. U nastavku smo izdvojili najbolje modele iza aktuelnih kolekcija.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Preuzeto sa portala: Journal.hr