Mini torba je aksesoar leta.

Ovakve torbe trejau da budu praktične, napravljene od prirodnih materijala i po mogućstvu da odlično idu i za plažu, kao i za dnevne i večernje varijante. I da, da budu pristupačne. Zato smo napravili mali izbor torbica i tašnica koje nose već uticajne Insta ličnosti tokom leta. 

Muun

Muun je brend najpoznatiji po svojim pletenim torbicama. Njih ručno izrađuju i boje žene u Gani odakle se šalju u Pariz gde im se u ateljeu dodaju kožni akcenti i torbice odlaze u prodaju. Svaka Muun torbica je ručno rađena i zbog toga je unikatna, dolaze u svim veličinama, pa ih leti možete nositi i na plažu i za večernje izlaske i druženja.

Staud

Brend Staud je lansirao torbicu koju trendseterke ovog leta ne ispuštaju iz ruku. Torbica je okrugle osnove, izrađena od kože, a presvučena pletenom mrežom u kojoj zapravo nosite kožnu bazu. Na kraju mreže dodate su smeđe kožne ručke koje su, kao i baza, u kontrastu sa svetlosmeđom mrežom. Ovu zanimljivu torbicu već smo videli u rukama Leandre Medine, Aimee Song, Jacey Lenae Duprie i brojnih drugih "IT" devojaka.

Cult Gaia

Ovaj je brend najpoznatiji po svojoj nesvakidašnjoj drvenoj torbici. Radi se o polukružnom modelu od drveta koji dolazi u boji drveta, ali i u beloj, crnoj, zelenoj... Cene ove torbice variraju od 140 do 298 dolara, a brend Cult Gaia gradi svoj uspeh isključivo oko njih.

Yuzefi

Yuzefi je pokrenula dizajnerka Nasa Yousefi, brend je prošle godine prvi put predstavila u Londonu i u kratkom je roku osvojila publiku širom sveta. Za Yuzefi su karakteristične dekonstruirane torbice koje su istovremeno funkcionalne i trendi. Dizajnerka ih obično izrađuje od kože zbog čega mogu da se nose tokom cele godine, a ne samo leti.

Wai Wai

Brend Wai Wai osnovao je bivši stilista Leo Neves, kako bi kroz njega široj publici predstavio tradicionalne tehnike izrade modnih dodataka u okviru modernog dizajna. Nakon uspešne karijere u ulozi stilista, Neves je odlučio kako je pokretanje takvog brenda pravi sledeći korak u njegovoj karijeri i tako je nastao brend koji nudi šarmantne okrugle torbice od pletenog šiblja ukrašene resama u boji. Dizajnera u radu najviše inspiriše grad u kojem stanuje, Rio de Janeiro, i iz kojeg crpi njegovu pozitivnu energiju koju onda prenosi u svoj dizajn.

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/