Sada kada je zima pri kraju, konačno je vreme da počnemo da razmišljamo o proleću, piše Stil.

Iako još nije vreme za letnje haljinice i kratke majice, polako možemo da počnemo da se "zagrevamo" sa modnim detaljima.

Ovog proleća na velika vrata se vraćaju prirodni, minimalistički materijali, a na ceni će biti i ručni rad.

(Osam savršenih kombinacija boja zbog kojih žena izgleda savršeno! (FOTO))

U nastavku pročitajte 5 najvećih prolećnih trendova koje možete početi da nosite odmah:

Prirodni materijali

Materijali poput lana i slame svakoj kombinaciji mogu da donesu dašak toplog vremena. Tkanja u zemljanim bojama i prirodni materijali se ističu posebno ako ih kombinujete sa belom bojom, ali se sjajno slažu i sa pastelnim i tamnijom tonovima.

foto: Profimedia

Minimalističke sandale

Veliki povratak u ovo sezoni imajusandale sa tankim kaišićima koje podsećaju na modele iz 90-ih i ranih 2000-ih godina. Idealna kombinacija su tanki kaišići i jednostavne, neutralne boje.

Providni detalji

Svom prolećnom izgledu dodajte kristalno providne PVC detalje, najbolje u vodu moderne torbe.

foto: Profimedia

Kaiš torbe

Veliki povratak torbica koje se nose oko struka, a sada možete da ih nosite i prebačene preko ramena. Svakoj kombinaciji daju opušten izgled.

foto: Profimedia

Ručni rad

Ovog proleća definitivno preovlađuje trend koji se nosi već neko vreme. Reč je o ručno rađenim i unikatnim dodacima koji važe za novi luksuz. Ovaj trend se posebno ističe kada je reč o torbama ili minđušama.

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/