Street style tokom svetskih nedelja mode često izgleda poput kakve revije na kojoj možete svedočiti odevnim komadima i modnim dodacima koji će uskoro dobiti predznak must have i dupkom ispuniti izloge i društvene mreže. Ništa drugačije, naravno, nije ni ove sezone.

I dok su do nedavno ulice svetskih modnih metropola vrvele od super skupih asesoara, vremena su se ipak promenila, a cenovna dostupnost popela se na listu prioriteta, kako brendova, tako i ljubitelja mode. 

Modni brendovi čije bismo cene mogli svrstati u “srednji” cenovni rang trenutno su najtraženiji, a upravo je torba s potpisom jednog takvog brenda trenutno u pohodu na ulice Njujorka (što podrazumeva jasno, i društvene mreže). 

Radi se, naime, o brendu pod imenom Staud koji su 2015. godine u Los Aneđelesu pokrenuli Sarah Staudinger i George Augusto, a koji je na listi trendova već imao nekoliko uspešnih pohoda.

 Elegancija i pažnja posvećena i najsitnijim detaljima osvojili su srca trendseterki širom sveta, a ovoga puta reč je o torbi modela Moon koju su mnoge street style zvezde odlučile da prošetaju tokom nedelje mode u Velikoj Jabuci. 

Torba dolazi u dve različite veličine i u nekoliko boja i uzoraka. 

Možete na primer da je naručite u boji konjaka, bordo, smeđoj, te ukrašenu zmijskim uzorkom, a sve izgledaju vlro neodoljivo.

Cene Moon modela kreću se od 295 do 395 dolara, a reklo bi se kako ćemo ovaj model (i, naravno, njegove high street kopije) viđati sve češće!

Izvor: elle.hr