Davno smo prevazišli one godine kada su tetovaže pod broj jedan - bile rezervisane isključivo za muškarce i pod broj dva - bile prilično nemaštovite i zaparavo nimalo privlačne.

Ukrašavanje tela crtežima koje ćemo zauvek nositi na sebi postalo je ne samo nešto što je uobičajeno, već i nešto što je svojevrsni trend.

Umetnost tetoviranja do te mere je napredovala da i u njoj samoj postoje određeni trendovi koji se praktično menjaju iz sezone u sezonu.

Međutim, već neko vreme na pijadestalu najpopuarnijih su upravo crteži kakve vam mi predstavljamo danas: delikatni, jednostavni i senzualni. Vrlo ženski, vrlo efektni i u odnosu na mesto na kome crtež nosite - i vrlo seksi.

Pored samog crteža, njegove simbolike koju predstavlja za vas, te mesta na kome ćete tetovažu nositi, važno je i da dobro razmotrite opcije vezane za tattoo masjtora u čije se ruke prepuštate.

Svakako bi to trebalo da bude osoba za čiji ste se rad raspitali i koja ima iskustva.

Mi vam u nastavku prikazujemo ideje za predivne delikatne tetovaže koje su u podjednakoj meri delikatne, seksi i jednostavno toliko lepe da mogu bez problema da posluže kao vaš efektan modni detalj koji će vas pratiti ceo život.