Cipele u srcu modnih zaljubljenika okupiraju isto mesto kao i tašne, mada...možda je to ipak veće mesto u odnosu na tašne.

Zašto je tako, svaki pravi ljubitelj cipela zna odgovor instant: dobar par cipela može da vam podigne kompletan stajling u sekundi.

U pitanju je detalj zbog koga je dovoljno da se osećate dobro u svojoj koži čitavog dana.

Modeli obuće koji su u trendu ređe se smenjuju no što je to slučaj sa ostalim modnim komadima.

Zato je par u koji investirate novac ipak značajniji od novca koji ćete uloiti u novu suknju, majicu ili haljinu.

Mi smo pitali eksperte šta nam oni najtoplije predlažu u ovom sektoru kada je u pitanju dobra investicija, ali ne samo sezonska.

Ukoliko je moguće voleli bismo da budemo "in" i sledeće godine, a da ne kupujemo ponovo u ovoj modnoj regji.

Ovo su modeli koje su nam predložili:

Sandale sa kockastim vrhom

Na prvom mestu je definitvno ovaj model, koji smo viđali i prošle godine, ali sada je nezaobilazan! Ovo je jedan od onih takozvanih "ružno-lepih" trendova koji su postali veliki prošle sezone, ove se polako ali sigurno odomaćuju i sledeće će već biti obavezne.

U pitanju je model koji su prošetale sve moguće i nemoguće trendsterke, a mogao se videti kao vodeći u kolekcijama Bottega Veneta, By Far i Gianvito Rossi.

Japanke

Nosite ih inače u kući i na plaži i bazenu, tu i tamo leti do prodavnice i po kraju? Tako nekako, zar ne? Ne možete da zamislite kako ih stilizujete sa ozbiljnom odevnom kombinacijom i prošetate ovako obučeni na nekom svečanijem događaju?

Imamo vesti za vas - trendseterke na Nedelji mode u Njujorku i Kopenhagenu i te kako mogu! I jako im dobro ide! A, ako mogu one, zašto ne biste i vi?

Uložite ove szeone u model sa debljim đonom, te u one od kvalitetniih materijala - recimo kožne. Nećete zažaliti.

Sportske sandale

Koliko je jednostavno da ovim parom obuće podignete čitavu kombinaciju, videćete kada probate, a onda nećete poželeti više da ih skidate!

Modni stručnjaci potražnju za ovim modelom vrlo jednostavno objašnjavaju - ovo je prirodan sled, u odnosu na patike predimenzionirane forme.

Kao vodeći, ovakvi modeli našli su se u kolekcijama: The Row, Arizona Love i Prada.