Chic outfit, besprekorna frizura i make-up. Da li smo nešto zaboravili? S obzirom na to da mobilni telefon ne ispuštamo iz ruku 24/7, neophodno je da ga zaštitimo, unapredimo njegovu funkcionalnost, i učinimo ga pravim fashion komadom! U tome nam pomaže My Trendy Phoneoprema za telefone.

Koliko puta vam se dogodilo da stignete u kancelariju i shvatite da vam telefon nije napunjen? Ili da nemate adekvatne slušalice, a Zoom sastanak počinje za 5 minuta? Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, pametni gedžeti i aksesoari olakšavaju nam život, a zahvaljujući online shop-u My Trendy Phone, njihovo poručivanje nikada nije bilo jednostavnije.

U širokoj ponudi maski, bežičnih punjača, slušalica i pametnih satova, pažljiv odabir olakšaće vam organizaciju jednog poslovnog dana. Aksesoari za telefone odavno nisu glomazni i nepraktični, a osim što ćete ih lako spakovati u svoju torbu za posao, svojim modernim i elegantnim dizajnom uklopiće se u vaš radni prostor.

Najbolja vest? Ekskluzivna ponuda donosi vam specijalan popust do čak 40% na određene artikle! Upotpunite svoju kolekciju fashion dodacima za telefon i uživajte neometano u poslovnom danu, treningu ili šetnji sa prijateljima.

Predstavljamo vam 5 stylish gedžeta i aksesoara koje morate da posedujete.

1. KARL LAGERFELD MASKA

Znamo da su maske za telefon vaša opsesija i da prečesto menjate. Ali možda je to zato što još uvek niste našli onu pravu? Ikona stila Karl Lagerfeld zauvek će ostati u zapamćen u istoriji mode kao jedan od najslavnijih dizajnera. Neka vas ova maska inspiriše da sebi postavite visoke ciljeve.

2. APPLE AIRPODS PRO

Uključite Bluetooth, povežite se na svoje Airpods Pro – i žurka može da počne.

3. KARL LAGERFELD SILIKONSKA KUTIJICA ZA AIRPODS PRO

Da sve bude u kompletu, odaberite i Karlovu silikonsku kutijicu za Airpod slušalice. U njima će biti zaštićene od ogrebotina i oštećenja, a pored toga će izgledati izuzetno trendy.

4. POSTOLJE ZA BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite brzo svoje uređaje koristeći ovo postolje za bežično punjenje. Kompatibilno je sa 3mm zaštitnim maskama za telefone i nudi snagu 15W za brzo punjenje vaših Huawei, Samsung, iPhone i drugih kompatibilnih telefona. Sofisticiran dizajn daje mu dodatnu vrednost.

5. KSIX URBAN 2 VODOOTPORNI PAMETNI SAT SA 24H MERENJEM PULSA

Kako da sa stilom vodite računa o tome da li je vaše telo fit? Uz KSIX pametni sat. Povezan sa telefonom, prima vaše pozive, poruke i notifikacije, a pored toga meri puls i proverava kvalitet vašeg sna.