Sandale, kupaći kostim, letnje haljinice, tašne, šminka, kozmetika… Da li ste željne novih komada, te onog divnog osećaja kad vas noge bole posle šopinga i jedva čekate da stignete kući i odmorite se?

Da li znate da nam mozak daje veliku dozu sreće kad šopingujemo? Serotonin, takozvani hormon sreće, šalje poruku mozgu: “osećaj se dobro”, a mozak je prosleđuje celom telu. Da, zaslužili ste šoping koji traje čitav dan, ali posle kog ćete poželeti da sednete kraj reke, opustite misli i telo, smejete se sa prijateljima ili voljenom osobom, odete u bioskop i tek posle toga kući, zadovoljne i ispunjene srećom. Vi i vaš serotonin zaslužili ste potpuni ugođaj i Elle ima super vest za vas!

Najpoznatiji svetski brendovi smestili su svoje linije duž Save, u naš najveći tržni centar Galeriju, u više od 200 prodavnica koje jedva čekaju da iz njih iznesete najnovije komade, kozmetiku, šminku i da uživate u nastupajućem letu kako vam i dolikuje: vrhunski. Jedinstveno iskustvo obezbeđuju i premijum izdanja svih brendova, među kojima su Zara jedinstvenog koncepta, kakav postoji samo u još nekoliko svetskih metropola, najveći Fashion&Friends, najmoderniji Nike, Massimo Dutti i Zara Home, Hugo i Patrizia Pepe koje ćete naći samo ovde…

Bonus: jedinstvenom doživljaju kupovine doprinosi inovacija, program lojalnosti „Moj Beograd“, čiji članovi postajete čim preuzmete aplikacijuGalerija Belgrade. Kupovinom u vrednosti od 10.000 dinara ili više, tokom jednog dana do 13. juna, kupci imaju priliku da dobiju 1.000 dinara nazad.

Kako da ih dobijete?

1. Aktivirajte Galerija Belgrade aplikaciju
2. Skenirajte račune za kupovinu u Galeriji koje ste sakupili tokom jednog dana, u periodu do 13. juna.
3. Na ukupnu vrednost računa od 10.000 dinara ili više, u aplikaciji dobijate bonus bodove u ukupnoj vrednosti od 1.000 dinara (ili više, ako ste potrošili više desetina hiljada dinara).
4. Pretvorite bonus bodove u e-vaučer unutar aplikacije i iskoristite ga za neku od narednih kupovina u Galeriji.

Kada otkrijete koje sve benefite donosi Galerija aplikacija, poželećete da je koristite svaki dan. Uz nju štedite kupujući, sakupljajući bodove koje možete da zamenite za e-vaučer. Istovremeno, što više bodova sakupite, brže prelazite iz bronzanog u srebrni, odnosno zlatni nivo, gde vas, pored ušteda, očekuju i mesečne nagrade, pozivi za ekskluzivne događaje i mnogobrojne druge pogodnosti.

A posle šopinga, uživajte u ukusima više od dvadeset najboljih prestoničkih restorana, poput Steak Suprеme, W Sushi ili Primavera, kao i u filmovima u jedinstvenoj IMAXtehnologiji.

Galerija je na jednom mestu, sa pogledom na reku, objedinila šoping, izuzetnu gastronomsku ponudu i zabavu za celu porodicu. Arhitektonsko rešenje inspirisano je duhom i ulicama Beograda, zahvaljujući čemu šetnja kroz Galeriju ne može da se uporedi sa posetom nijednom drugom tržnom centru.

I? Šta kaže serotonin? Uživajte, zaslužili ste da budete srećni!