Slažemo se. Lepo je šetati ulicama morskih gradova u chic espadrilicama, a zalazak sunca provesti na večeri dok nam stopala krase damske sandale, ali ništa još uvek ne može da pobedi onaj osećaj udobnosti ( ali i lepote) kada obujemo neke fashion patike koje su istovremeno praktične, prijatne i chic! 

Jer, ko pa ne voli patike? Vii? Ne verujemo vam! Nimalo! 

A ne veruje vam ni modni svet koji poslednje dve godine se itekako trudi da svet patika oplemeni fantastičnim modelima koji očaravaju na prvi pogled! To je uslovilo da nemamo samo u igri velike sportske gigante poput Adidasa, Nike, Reeboka već i velike modne kuće među kojima nekako primat drže Chanel, Valentino, Isabel Marant ( žena prosto dominiraa!) Alexander McQueen i Miu Miu.

Mi smo malo istraživali koje su to fashion patike koje trenutno dominiraju na tržištu pa smo za vas napravili selekciju od 10 najpoželjnijih!

Modeli su za sada klasični (poluduboke i plitke), ono što ih čini jedinstvenim su detalji u vidu kožnih karnerića u paru sa debelom petom ( Julien David), metalik materijal ( Acne Studio), svedeni kožni detalj ( Isabel) ili cvetni, fall desen ( Valentino).

Psst. Nema ometanja, trenutno smo u carstvu patika i nemamo pojma koju da krunišemo kad su nam svaki model P R E L E P!