Prvo smo mislili: ok, ove torbe mogu da posluže kao savršen aksesoar za plažu. Potom smo shvatili da su tašne od rafije ili bilo kog pruća, zapravo vrlo efektne i u kombinaciji sa letnjim komadima mogu bez problema da se prošetaju i gradom tokom dana.

Potom smo shvatili da se zaista dobro slikaju, a još bolje stilizuju. Što su shvatili i mnogobrojni dizajneri koji su počeli ovom aksesoaru na početku svake sezone da pristupaju sve ozbiljnije.

Međutim, ne uopšte nije neophodno da nabavite jedan od onih primeraka u koje je implementirana koža, zanimljive komče, boje, naglašene ručke.

I ovog leta dovoljno je da imate jednu sasvim klasičnu tašnu od pruća i da je nosite sa sobom bilo gde, jer ona je još jednom ultimativni aksesoar sezone.

Viđena je u svim modnim metropolama, velikim i manjim. Na svim mogućim ličnostima od medijskog značaja, poznatim i manje poznatim.

S toga ukoliko niste nabavili svoj primerak inspirišite se našom galerijom sa poznatim ličnoszima i pogledajte koje modele oni nose ovih dana.

Kada ste ih prvi put videli pre par godina sigirno ste kao i mi (vrlo naivno, priznajemo) pomislili kako je u pitanju samo sezonski trend. Međutim, iz godine u godinu ovaj aksesoar demantuje tu našu (izuzetno lošu) procenu šakom i kapom!