Ime Grece Ghanem, influenserke koja sa 50+ godina osvaja modnu scenu fantastičnim stilom, dobro je poznato svim ljubiteljima mode.

Modna ikona iz Montreala ne prestaje da nas inspiriše, bilo da smo poletni dvadesetogodišnjaci ili smo već u pedesetim. Oko za detalje, prefinjen modni ukus i sklonost eksperimentisanju - sve to čini Grece jednom od najinteresantijih plus age modnih influenserki.

Ova kreativna žena se ne opterećuje godinama, samim tim ne beži od smelih boja, dezena, krojeva... istovremeno ona demonstrira kako se ovi komadi nose sa stilom, odvažno i neopterećeno društvenim pravilima.

Ako niste sigurni da li bi trebalo da nosite suknje A kroja jer se plašite da dodaju godine, genijalni izgled Grece Ghanem će vas odmah razuveriti. 

Sedokosa fashionistkinja kombinovala je kamel džemper sa V izrezom sa zanimljivom suknjom i kitten heel cipelama od crne kože sa zlatnim detaljima, kao i torbom renomiranog brenda Celine. Besprekoran look nadogradila je kožnim rukavicama, sunčanim naočarima u retro stilu i nenametljivim karminom.

Kao i uvek, prikupila je niz komplimenata za ovaj poslovno-elegantan stajling.

Inače, u ranijem intervjuu za britanski Vogue, Grece je otkrila da razlika između odeće koju je nosila u 30-im i danas nije toliko drastična.

„Uvek sam volela smele boje i moćne printove“, kaže bivša mikrobiološkinja i ističe da je u pedesetim godinama samouverenija nego ikad.

Među stvarima koje bi spasila od požara, istakla je kožni trenč, torbu Cassette Bottege Venete i Levi's farmerke, koje ima od dvadesetih godina, i dodala je da njenu garderobu čine kvalitetni i vanvremenski komadi.