Sa sve hladnijim danima dolazi do velike modne dileme - šta obući kada je hladno, ali sunčano? Iako često ne znamo šta izabrati iz ormara, uvek se možemo osloniti na kombinaciju farmerki i dobrog topa. Skromna, ali efektna i udobna, top i pantalone garantovani su modni pogodak koji ne zahteva previše truda.

Bilo da kombinujete džemper s jeansom i debelim čizmama ili top sa zanimljivim izrezom uz kožne pantalone i štikle, varijacija je bezbroj. U nastavku otkrivamo kojih 6 modela topova dominiraju ove sezone, a obožavaju su ih influenserke, slavne dame i modne urednice.

1. Prugasti pulover

Prugasti džemperi s kragnom bili su jako popularni prošle zime, a vratile su se i ove jeseni. Nosite ih uz plavi, beli i crni jeans ili kožne pantalone.

 2. Majice sa srcolikim izrezom

Top s tzv. sweetheart izrezom savršen je za večernji look. Kombinujte ga s širokim farmerkama za look inspirisan 70-im.


3. Statement kardigani

Statement kardigani omiljeni su komad fashionistkinja kada je u pitanju udoban, ali chic look za zimske vikende.


4. Topovi s izrezima

Top s izrezima još je jedan komad koji je jako trendi ove sezone. Odlučite se za monohromatski model i nadogradite ga upadljivim nakitom.


5. Prozirni šareni topovi

Verovatno ste primetili prozirne majice dugih rukava na svom Instagram feedu. Obožavamo da ih nosimo sa skraćenim ili širokim farmerkama i kaubojskim čizmama.


6. Pletivo s uzorkom

U našim će ormarima uvek postojati mesto za klasična pletiva neutralnih boja, ali ove sezone svedočimo ponovnom oživljavanju modela s ​​uzorkom. Takvi džemperi izgledaju jako dobro s indigo jeansom ili somot pantalonama.