Gotovo da je nemoguće nabrojati sve razloge zbog kojih su farmerke must-have u svačijem garderoberu. Lista je jednostavno predugačka. Ali, pored kvalitetne bele majice, to je zasigurno osnovni odevni predmet koji svi posedujemo (i volimo!).

Trenutno, farmerke dolaze u velikom broju različitih krojeva i stilova: bootcut, slim, cargo, zvonaste i još mnogo drugih... Postalo je jasno da bez obzira na trendove koji se menjaju, dobro krojene farmerke uvek biti poželjne. Budući da smo sa quiet luxury trendom postali svesni važnosti biranja odevnih predmeta u skladu sa građom, korisno je znati kakve farmerke bi trebalo da odaberemo da bismo što lepše istakli svoju figuru.  

Dakle, koji model farmerki najbolje ide uz vaš oblik tela, a da je uz to popularan ove jeseni? Odgovore pronađite u našem vodiču!

Slim-fit farmerke

Slim fit farmerke su savršen izbor za izduživanje vaše figure. Kada su vaši članci otkriveni - to je trik koji čini da noge izgledaju duže, pa ukoliko biste želeli da vizuelno izgledate više nego što jeste, ovo je model za vas.

Farmerke sa niskim strukom

Trendi farmerke iz 2000-ih se vraćaju, a najbolje će pristajati devojkama koje žele da istaknu trbušne mišiće. 

U potrazi ste za trendy farmerkama? Izdvojili smo 7 stilova sa kojima nećete pogrešiti ove jeseni!
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Farmerke visokog struka

S druge strane, za one koji žele suprotan efekat, farmerke visokog struka mogu pomoći u oblikovanju stomaka i butina. Ovaj trend pantalona je odličan za laskanje vašoj figuri, bilo da ste visoki, niži, sa većim ili manjim oblinama.

Ovaj model u predkolekciji za jesen/zimu 2023. opisan je kao onaj koji podseća na devedesete.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Ravne farmerke

Farmerke ravnih nogavica su model na koji se možete opkladiti da će svima pristajati. Nisu ni uske ni široke, već klasične, te omiljene Francuskinjama.

Ove jeseni Francuskinje obožavaju klasičan i svestran model Zara farmerki.
Profimedia 

Boyfriend farmerke

Najbolje ističu figuru onih dama koje imaju široke bokove. Najbolji deo? Poigravajući se sa masculin efektom, ostavljaju ležeran utisak koji je jednostavno neodoljiv.

FARMERKE ŠIROKIH NOGAVICA OBELEŽIĆE JESEN 2022: Evo kako da ih stilizujete poput omiljenih influenserki na Instagramu
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia