Priznajemo, kada je reč o modnim trendovima, boje su naša slaba tačka. Možda je razlog i činjenica da ih je tako jednostavno implementirati u garderober, bilo da se radi o nečemu sitnom poput čarapa ili nečem velikom poput kaputa. Kada su u pitanju trendovi boja, možete koncipirati čitav stajling na toj jednoj, trendi boju i nositi tzv. monohromatski look ili ga ispratiti tek u vidu jednog aksesoara ili detalja. Mogućnosti su beskrajne.

Kao što sigurno znate, jesen 2023. godina je bila u znaku bordo boje. Svakako, budući da se nalazimo u jeku praznične sezone ovo pravilo je i dalje na snazi, ali sada se pojavljuje još jedan trend boja koji stylish devojke obožavaju. A budući da smo i sami velike pristalice quiet luxury principa - ovo stilsko pravilo sa radošću usvajamo za zimu 2023.

Reč je o čokoladno-smeđoj iliti klasičnoj braon boji. Nijansa koja je u prošlosti smatrana nepopularnom, demode i neinspirativnom sada je jedna od najtraženijih boja sezone.

Mi se tom povratku radujemo, jer smo sve ovo vreme i dalje tiho voleli knitwearbraon boje kao i teddy kapute u čokoladnoj nijansi.

Trendseterke širom sveta i modni zaljubljenici nose braon boju ove zime u jednakoj meri kao i kamel i crnu.

Svi znaci ukazuju na to da je čokoladno-smeđa boja sezone - isprobajte je i sami i uverićete se koliko je svestrana, nosiva i skupocena.