Sigurno ste primetili da već nekoliko sezona, ne možemo biti udaljeniji od skinny jeans modela farmerki, dok smo istovremeno opsednuti modelima sa širokim nogavicama. Kako je moda ciklična, tako su u ponudi high street brendova najtraženije upravo ovakve farmerke, a stilsko pitanje koje se nameće jeste kako ih nositi u zimskom periodu?

Duboki struk samo je bonus detalj koji će olakšati kombinovanje ovakvih farmerki ( dobrodošli, crop topovi!), a kada je reč o obući koja se najbolje slaže sa širim nogavicama - posavetovali smo se sa stylish devojkama sa Instagrama.

U nastavku pogledajte najlepše kombinacije sa farmerkama širokih nogavica koje modni znalci trenutno nose.

Farmerke širokih nogavica + košulja na pruge + baletanke

Ko kaže da baletanke ne mogu da se nose sa farmerkama širokih nogavica? Iskoristite sunčane vikend dane da prošetate u jednoj pravoj à la française kombinaciji.

Kožni mantil + farmerke + cipele sa kitten potpeticom

Začinite svoj dnevni outfit edgy pečatom uz statement mantil od kože. 

Kamel kaput + bela dolčevita + farmerke 

Neko je pomenuo old money stil? Bela dolčevita u spoju sa kaputom od kamilje dlake večno će odavati quiet luxury vibe. 

Kaput sa leopard printom + farmerke + lakovane čizme

Samo za hrabre: izađite iz mase sa animal printom koji u spoju sa crvenim detaljima zaista ne može proći nezapaženo. Farmerke su tu da daju određeni balans čitavoj kombinaciji.

Crna dolčevita + farmerke + slingback cipele

Neutralna kombinacija na koju možete da se oslonite tokom radne nedelje - slingback cipele su tu kako bi dale suptilan trendi pečat.