Kada počnete da sastavljate outfit, koji je prvi komad sa kojim počinjete? Osim očiglednih stvari, vaš izgled može biti usredsređen na omiljeni par farmerki ili možda na novu haljinu koju jedva čekate da nosite. Za mnoge od nas, jedan od poslednjih komada modne slagalice biće obuća. 

Međutim, stvar je u tome što je "uspeh" svake kombinacije direktno povezan sa obućom za koju smo se odlučili. Zbog toga smo pregledali sve aktuelne kolekcije high street brendova, mnošto fashion reportova ulične mode, te nezaobilazne profile najdražih Instagram devojki. U nastavku smo izdovojili šest modela cipela za koje smo primetili da imaju osobinu podizanja čitavog looka.Krenimo redom! 

Braon čizme od prevrnute kože

Braon boja je jedan od najvećih trendova ove sezone, zahvaljujući svojoj sposobnosti da učini da sve izgleda raskošno i skupo. Kada na to dodate efekat prevrnute kože - dobijate snažnu kombinaciju koja zaokružuje modni look.

Detalji od zlata

Umesto upadljivih i ponekad neukusnih ogotipa, mnogi brendovi su se ove godine odlučili da svojoj obući dodaju detalje od zlatnog lanca, što im daje skupoceni vibe. Odaberite lance ili klasične detalje poput konjskog sedla - oba će postići željeni efekat.

Bordo salonke/slingback 

Ove sezone, ništa nam ne uliva toliko samopouzdanja kao bordo lakovane cipele. Posebno je viralna nijansa trešnja-crvene (dublje, bogatije nijanse). Kitten štikle

Kitten štikla je jedna od naših omiljenih stilskih tajni, ona tako dobro čini da kombinacija izgleda za jednu mrvu sofisticiranije. 

Mary Janes

Ove godine, sav potencijal retro Mary Jane modela video se u nebrojenim stylish kombinacijama. Za razliku od tradicionalnih baletanki (koje takođe volimo), Mary Janes često imaju malo više strukture, što im, po našem mišljenju, dodatno daje na skupocenosti.