Neki stvari se nikada neće promeniti. Za nas, to je oslanjanje na onaj jedan dobar par farmerki kako bismo kreirali outfit za najrazličitije prilike. Posebno tokom zime, kvalitetne farmerke uvek su naš odevni džoker, bilo da izlazimo sa prijateljicama ili idemo na posao. 

Trendovi vezani za farmerke dolaze i prolaze, ali ponekad igranje s već postojećim komadima može biti ispunjavajuće jednako kao i kupovina novih. Za vas smo izdvojili pet odevnih komada i aksesoara koji će biti aktuelni u 2024. godini, posebno kada je reč o kombinovanju sa farmerkama. Od udobnih džempera do rukavica koje odišu sofisticiranim stilom, ovi nezaobilazni komadi nalaze se na našim wishlistama. Pronađite ih u nastavku!

Crveni džemperi

Postoji li nešto tako chic kao što je jednostavan crveni džemper? I dok se ovaj komad vratio krajem 2023. kao jedan od trendova koje vredi imati, nema znakova da će ovaj omiljeni džemper Francuskinja nestati sa modnog radara u 2024. godini.

Mikronet čarape

Ovaj kontroverzni trend možda zvuči prevaziđeno, ali čarape sa mikro mrežicom ponovo dobijaju svoju dozu popularnosti među modnim zaljubljenicima. Od kada je Tory Burch prikazala mrežaste čarape na pisti tokom revije za sezonu jesen/zima 2023, urednici, influenseri i modeli ponosno nose svoje verzije ovog klasičnog komada čarapa.

Kožne rukavice

Detalj koji je pravi simbol glamura i sofisticiranosti, elegantne kožne rukavice, jesu suptilan, ali moderni dodatak koji možete uključiti u svoj outfit ako želite da izgledate još sređenije. Kontrast između ležernog, oversized jeansa i sofisticiranog kožnog aksesoara daje savršenu dozu old money vibea.

Maxi kaputi

Postoji li ijedna fashion individua koja ne poseduje maxi kaput u 2024. godini? Mi mislimo da ne. Trend dugih kaputa traje već nekoliko meseci, i s obzirom na hladne temperature tokom ovog zimskog perioda, još uvek nije vreme da ih odložite. Upotpunite omiljeni kaput koji dodiruje pod s farmerkama za jednostavan, ali klasičan izgled.

Bucket torbe

Za 2024, "throw and go" torbe neurednog stila su u trendu. Ako tražite opušteni, francuski pristup farmerkama, zgrabite svoju omiljenu veliku torbu da izgleda kao da ste u velikoj žurbi te da se niste previše spremali, a ipak, izgledate neverovatno chic.

Izvor: ELLE / N.K.