Još jedan radni dan, još jedno - šta obući za busy dan - pitanje. Bez obzira na stil ili priliku, mi kažemo pantalone! Mudro odabrani par pantalona istovremeno je komforan, a doprinosi uglađenom te sofisticiranom izgledu (ovde svakako ne mislimo na skinny jeans, niti nekada popularne pocepane farmerke).

Od klasičnih poslovnih do modernih i širokih, postoji nebrojeno modela i načina da se kombinuju pantalone kako bi se postigao željeni efekat. Bez obzira da li preferirate udobnost ili luksuzni izgled, casual ili formalni, naši predlozi će vam pružiti inspiraciju za stvaranje besprekornog stila koji će vas istaći u svakoj prilici. Spremni ste da otkrijete kako da svoje pantalone nosite sa stilom? Nastavite čitanje!

KOŽNA JAKNA + KREM PANTALONE

Volimo odevne kombinacije sa kontrastom, a ou ovom slučaju, balans između fluidnih širokih pantalona i crop kožne jakne jednostavno funkcioniše besprekorno.

NEUTRALNI DŽEMPER + PANTALONE OD SOMOTA

Pantalone od somota nikada ne izlaze iz mode, posebno ako ih nabavite u timeless nijansama. Ovaj braon par izgleda savršeno skladno sa dodatkom neutralnih bež i smeđih tonova.

LEŽERNI BLEJZER + PANTALONE ŠIROKOG KROJA

Blejzeri su drugi najviše nošeni komad u mom ormaru, pa je potpuno očekivano da je ovaj spoj jedan od naših go-to outfita za posao. Dvoredno kopčanje samo dodaje effortless vibe čitavoj kombinaciji.

POSLOVNE PANTALONE + PATIKE

Bez obzira da li idete na popodnevnu kafu sa prijateljicama ili vaša firma neguje ležerni dress code, kombinacija patika i ukrojenih pantalona neće vas izneveriti. Trudite se da vaše patike  bude što više chunky, da biste postigli trendi efekat.

REBRASTI KARDIGAN + FARMERICE

Ne možemo govoriti o odevnim kombinacijama sa pantalonama, a da ne pomislimo na farmerice. I dok su one baza mnogih klasičnih odevnih kombinacija, uvek možete računati na rebrasti kardigan da im pruži uzdignutu notu. Izbor obuće zavisi od vas u zavisnosti od godišnjeg doba.

STRUKIRANI BLEJZER + KRAĆE PANTALONE

Za opušteni večernji izgled uvek posegnem za - pogodili ste - blejzerom i pantalonama. Ovaj monohromatski izgled sledeći je na mom spisku za rekreiranje (idealno sa statement Saint Laurent torbom ispod).

TVID JAKNA + CIGARETTE PANTALONE

Ne možemo govoriti o klasičnim odevnim kombinacijama, a da ne ubacimo malo tvida. Jakne od buklea uvek izgledaju elegantno i savršeno se uklapaju sa pantalonama - zapravo bih rekla da im to najbolje pristaje. Obožavamo ovu kombinaciju sa pantalonama uskog kroja, so so french!

KARDIGAN + PANTALONE ŠIROKOG KROJA

Ovo je primer off-duty modnog izdanja u kom živimo tokom toplijih meseci; jednostavne, lanene pantalone, opušten kardigan, bela majica i torba od ratana. 

BLEJZER + PRUGASTE, PAMUČNE PANTALONE

Pamučne pantalone su lagani dodatak garderoberu bez koga ne znamo kako smo ranije živeli. Plave, prugaste pantalone omiljene su među influenserkama, koje ih trenutno uparuju sa patikama i blejzerom.

CRNI KAPUT + BRAON PANTALONE

Nošenje crne i smeđe nekada je smatrano modnim "grehom", ali zahvalni smo što to više nije slučaj. Ova kombinacija izgleda visokokvalitetno i luksuzno,  ste osoba koja se pridržava neutralnih paleta, ovo je kombinacija za vas.

Izvor: ELLE/N.K.