Jeste li se ikada zapitali koji je vaš idealan model torbe?

Tote ako ste 24/7 zauzeta multitaskerka, pouch ako ste trendseterka koja napamet zna sve lookove najnovijih kolekcija velikih brendova... Mikro za one koje u glavi nose oblake, ali u torbi samo najosnovnije, ili clutch za glam žene koje ne propuštaju nijedan događaj u gradu.

Trendovi za jesen 2024. obuhvataju svaki od ovih modela, a glavni modni postulati glase: tihi luksuz, minimalizam i jednostavnost. Aksesoari prate narativ o bezvremenoj i klasičnoj modi, ali s modernim zaokretom koji je tu da outfit učini jedinstvenim i upečatljivim.

Jednostavnost, ali nikada običnost, predstavlja krajnji oblik elegancije. U svakom malom pokretu vidimo velike aktove. Samouverenih i odlučnih žena koje kroz život prolaze s jasnom namerom. I kao mame. I kao karijeristkinje. I kao najbolje drugarice. Njihov stil je urođen i nadovezaju se na njihovu autentičnu ličnost. Tih, ali nesporno prisutan, ostavlja utisak bez ijedne izgovorene reči. Ove žene vide suštinu i ne prave kompromis s kvalitetom.

Upravo ovo bila je glavna vodilja nove Furla kampanje za jesen-zimu 2024. Ispred objektiva Alessandra Furchina Caprije, kampanja prikazuje jedinstvene trenutke žena koje nose Furlu dok koračaju kroz svoj dan. U jutru ispunjenom uzbudljivom žurbom Furla žene, prvi put se otkriva - Furla Sfera model tašne - koja je prati na putu ka beskrajnim prilikama i snovima.

ADV - Furla_Fashion_BRoll_Crops_FB_VK_Post_1200x1200px_FW24-18.jpg
Furla 

Furla Sfera debituje s novim sofisticiranim oblikom Soft, a Furla Nuvola dolazi u novoj, jesenjoj paleti. Kolekcija jesen-zima 2024. dostupna je na Furla.com, kao i u Furla prodavnici u tržnom centru Galerija.

Red Terracotta Colour Code Swatch Instagram Post (2).gif
Furla 

U nastavku otkrijte 7 Furla tašni koje će obeležiti jesen 2024.

1. Furla Sfera Soft

Izrađena od mekane prošivene nappa kože, Furla Sfera Soft odiše elegancijom i sofisticiranošću, savršena za sastanke, izlaske i svakodnevne prilike – njene dimenzije pružaju dovoljno prostora za sve vaše lične stvari. Dolazi u crnoj i marshmallow nijansi.

WB01365_BX3168_1002_O6000_M1.jpg
Furla 

2. Furla Sfera Crossbody

S elegantnim linijama i prepoznatljivom siluetom - mala Furla Sfera tašna ima podesivi kaiš koji se može udobno nositi preko ramena ili tela. Izrađena od luksuzne glatke kože, unutrašnjost je ukrašena mekim detaljima od antilopa, dok je zapečaćena jednostavnom i čistom Sfera kopčom, ikoničnim obeležjem brenda.

Red Terracotta Colour Code Swatch Instagram Post (3).gif
Furla 

3. Furla Nuvola

Ova elegantna velika tašna ističe se geometrijskim linijama i suptilnim dizajnom, izrađena od meke kože sa prirodnom teksturom. Za jesen 2024. dolazi u novim trendy nijansama kao što je bordo(ELLE favorit!), a ostaje dovoljno prostrana i dobro organizovana, tako da možete da spakujete sve za svoj zahtevan dan.

ADV - Furla_Fashion_BRoll_Crops_FB_VK_Post_1200x1200px_FW24-11.jpg
Furla 

4. Furla Giada Pouch

Ako pratite trendove, sigurno znate da se vodeći modeli tašni ove sezone nose – pod rukom. Furla Giada od luksuzne kože dolazi kao odgovor na nove modne tendencije i biće vaš savršen dodatak za jesen.

Furla_Fashion_BRoll_Crops_FB_VK_Post_1200x1200px_FW24-6.jpg
Furla 

5. Furla Erica Tote

Želite nešto drugačiji dizajn? Furla Erica tote torba savršeno balansira arhitektonske linije i opuštene forme, izrađena od luksuzne glatke kože sa sjajnim završetkom, ističući najbolje od italijanskog zanatstva i veštine. Njene kompaktne proporcije i funkcionalan dizajn čine je idealnim izborom za svakodnevnu organizaciju vaših stvari.

WB01464BX33461007_3388S_0.jpg
Furla 

6. Furla Mionido Mini Bucket

Furla Mionido mini bucket torba izrađena je od mekane prošivene nappa kože, sa zaobljenim i nežnim linijama koje podsećaju na ručno ispletene korpe od vrbovog pruća. U vaš stil unosi duh bezbrižnosti Mediterana preko čitave godine.

Furla_Fashion_BRoll_Crops_FB_VK_Post_1200x1200px_FW24-8.jpg
Furla 

7. Furla Flow Top Handle

Suede je preplavio modne piste – od jakni i mantila do suknji, cipela i torbi. Zato ove jeseni, Furla predstavlja jedan od svojih kultnih modela – Flow - u verziji od prevrnute kože i prefinjenoj deserto nijansi. Izdvaja se kompaktnim trapezoidnim oblikom i zaobljenim linijama, a zbog svoje svestranosti, idealna je za svaku priliku.

Furla_Fashion_BRoll_Crops_FB_VK_Post_1200x1200px_FW24-4.jpg
Furla