Ukoliko ste poput nas, torba nije nešto što često kupujete. Za razliku od komada odeće ili čak obuće, torbe ne zahtevaju neprestano sezonsko osvežavanje. Iako postoje trendovi koji nam privuku pažnju s vremena na vreme, klasičan komad biće veran saputnik godinama, bez obzira na sezonu ili priliku. 

U departmanu aksesoara, možete biti još sigurniji da će određene (večne) boje ponovo doći u prvi plan trendova - što je sjajna vest. Prema našem pregledu Instagrama i reportova sa modnih pista, čini se da su za jesen 2024. najzastupljenije ultra-luksuzne, zagasite i duboke nijanse.

Ako želite da budete posebno chic i da se odvojite od osnovnih klasika, imate opcije i za to. Na vrhu liste? Saznajte u nastavku teksta!

Tamnobraon

Braon je boja koja isijava nenametljivu eleganciju i posebno je nosiva u jesenjem periodu. Ove godine, bogate nijanse su najtraženije, bilo da se odlučite za kožnu suknju ili sjajnu torbu.

Bordo

Ancora bordo je bez sumnje the nijansa koju svaka ljubiteljka mode (i dalje!) želi. Ova purpurna crvena pruža savršen kontrast jesenjim tonovima i odlično se uklapa u sve modne kombinacije.

Krem

Ako ste u potrazi za torbom koja je i moderna i klasična, krem nijansa je savršen izbor. Ova boja donosi neodoljivu sofisticiranost i čini svaki outfit uglađenijim. 

Zelena

Zelena je boja torbi koja se iznova vraća na top listu trendova. Ove sezone, najpopularnije nijanse zelene su zemljane verzije - mislite i na smaragdno zelenu ili kaki, sa finišom sjajne kože ili ultra-mekanim antilopom.

Crna

Crna torba je kao mala crna haljina - uvek na mestu i nikada ne izlazi iz mode. Ona je nesumnjivo najpopularnija boja torbi, a jesen 2024. nije izuzetak. Od poslovnih sastanaka do večernjih izlasaka, crna torba će biti vaš najodaniji aksesoar.