Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loewe torbe na Junya Watanabe način

Autor Ivan

Plod saradnje španske firme Loewe i japanskog dizajnera Junya Watanebe je capsule kolekcija koja odiše autentičnim punkom i predstavljena je u Tokiju.

 Izvor: foto: Promo

Tradicija i avangarda ujedinile su,  još jednom, snage da bi promenile izgled legendarnim klasicima iz sveta mode. Ovog puta španski modni brend Loewe pozvao je japanskog dizajnera Junya Watanabu da redizajnira izgled njegove čuvene torbe Amazona.

„Divio sam se radu Junyae, njegovom načinu na koji se igra klasicima, pa sam želeo da vidim njegovu perspektivu primenjenu na Loewe“, priseća se Stuart Vevers, kreativni direktor španskog brenda, dodajući da im je japanski dizajner prikazao torbu Amazona u potpuno novom svetlu.

Nakon nekoliko meseci razgovora i sastanaka, obe firme predstavile su zajedničku kolekciju u Tokiju.

Rezultat jednog zajedničkog ulaganja kao što je ovo – zbog evidentne razlike u stilovima obe firme – jeste upečatljiva kolekcija u ograničenom izdanju koja ujedinjuje najekskluzivniji luksuz sa urbanom i transgresivnom estetikom.

„Kada treba da izaberem saradnike, činjenica da je njegova fabrika ima najbolje moguće eksperte odlučujući je faktor. To je ono što brend Loewe čini tako dobrim saradnikom“, kaže japanski dizajner Junya Watanabe.

Capsule kolekcija, koja će pratiti ledendarnu torbu u novom ruhu, sastoji se od pantalona, moderne teksas jakne, suknje napravljene od kože i mini suknje koja kombinuje kožu i teksas.

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity