U junu 2013., legendarna robna kuća će otvoriti vrata za Denim Studio – najveći investicioni projekat kada je reč o ženskoj odeći i svakako, najveću i najsveobuhvatniju prodavnicu teksasa na svetu.

Prodavnica teksasa zauzimaće 26 hiljada kvadratnih metara, a prostor će biti ispunjen sa 11.000 pari farmerki čija će se cena kreatati od 11 do 11 hiljada funti, što znači da bez obzira koliki vam je budžet, sigurni ćete naći svoj par farmerki iz snova.

Nema potrebe naglasiti da će brojni brendovi sa dugom tradicijom poput Levi’s ili Lee deliti prostor sa modernim brendovima kao što su Paige, Citizens of Humanity ili onima visoke mode poput Stela McCartney, Victoria Beckham i Alexander McQueen. Pored ovoga, biće dostupni i neki ekskluzivni brendovi koji će ponuditi cela ili ograničena izdanja svojih kolekcija.

Luksuzna marka J. Brand otvoriće svoju prodavnicu u studiju, dok će Primark po prvi put otvoriti prodavnicu van svoje matične, uz servis koji je će biti postavljen zbog prikupljanja informacija i utisaka kupaca.

Ako vam sve ovo zvuči preterano... sačekajte ima još! Fit Studio nudi mogućnost kupciima da dobiju savete od eminentnih stručnjaka za džins, Denim Tailor koji će u roku od dva sata isporučiti kupljenu odeću na željenu adresu, a The Platform će biti organizator različitih događaja.