ZARA HALJINA KOJA JE OBORILA TIKTOK STIŽE U NOVIM BOJAMA: Najviralniji modni trend vladaće i ovog leta

Satenske Zara haljine oborile su TikTok, a mi vam otkrivamo najnovije modele koji će vas raspametiti!

Zara

Nema sumnje da su društvene mreže promenile način na koji kupujemo – time se bavimo gotovo svakog dana, dok influenseri izbacuju nove trendove i komade 24/7. Najnoviji komadi koji nose apsolutno svi? Zara satenske haljine.

Prvobitna verzija bila je u ružičastoj boji, midi-dužine i sa isečenim leđima, a rasprodata je za samo nekoliko dana (i to po ceni od manje od 50 dolara). Broj TikTok videa sa ovom haljinom u glavnoj ulozi bio je nepregledan, zbog čega se našla i u trendingu. 

This browser does not support the video element.

Zara haljina koja je oborila TikTok stiže u još dve boje!  TikTok/simplystephjaye

Tokom vikenda dobili smo insajderske informacije da je haljina ponovo dostupna i to u nežnoj jorgovan boji, kao i elegantnoj smaragdnozelenoj. Ova prva biće naš favorit za leto, more i preplanuli ten, a druga za predstojeće važne događaje poput venčanja i rođendana. 

Zara 

Zara 

Satenske haljine su prethodne dve godine doživele svoju renesansu, a kako se čini ne planiraju da siđu sa modnog trona. Njihov lagani i nežni materijal, te ženstveni kroj čine ih fashion izborom sa kojim ne možite da pogrešite. Ističu figuru na najlepši mogući način, dok istovremeno izgledate elegantno i prefinjeno. 

Zara 

Pored jednobojnih modela, možete se odlučiti i za onaj sa šarenim dezenom, a mi smo trenutno zaljubljeni u smele šliceve, koji ovom modelu dodatno daju na atraktivnosti.

Zara 

 Takođe, ako se spremate za večernji party, možete da odaberete neki od kraćih modela u jarkoj boji - poput narandžaste - koja je glavni trend za leto 2022.

Zara 

Zara 

 A ako želite nešto potpuno drugačije, ova pink Zara haljina chic kroja će vas oduševiti.

Zara