5 MUST-HAVE KOMADA FRANCUSKINJA ZA ZAVRŠETAK LETNJE SEZONE: Formula "Je ne sais quoi" efekta krije se u par chic detalja

Od sandala, preko parfema, do haljina i detalja - otkrijte koje komade morate da posedujete za leto 2023. ako želite da imitirate stil Francuskinja.

Profimedia

Nije li frustrirajuće kada ste raspoloženi da se počastite nečim novim, ali jednostavno ne možete pronaći ništa što vas dovoljno očarava?

Zbog toga, krenuli smo u potragu za inspiracijom za šoping od veoma pouzdanih izvora.

Parfem Miss Dior Eau De Parfum

Poput vanvremenskog stila, Francuskinja biraju da mirišu sveže i klasično, baš kao što je i ovaj - Miss Dior parfem izrađen kao da nosi bezbroj cveća u beskrajnim bojama. U osnovi, lagane note nežnog drveta obavijaju kompoziciju. To je moderna i živahna nota koja odgovara svakom raspoloženju i godišnjem dobu.

Kaiš u kamel boji

Dobro odabran kaiš može učiniti da vaša odeća izgleda skuplje, a to pravilo Francuskinje jako dobro poznaju. Kako nastupe letnji meseci svoje crne kaiševe zamenjuju onima u kamel boji i tako ih usklađujući sa svojim pletenim torbama.

Beli laneni komplet

Ultimativna ležerna i šik stvar koju leti možete da nosite od kancelarije do večernjeg partyja. Lan je jedan od najkvalitetnijih materijala, a u kombinaciji sa belom bojom (i zlatnim detaljima!) čini da outfit izgleda superluksuzno.

Ravne sandale s kaiščićima

Ravne sandale koje krase kaiščići koji se vezuju oko članka model je s kojim nema greške. Osim što zahvaljujući kaiščićima noge izgledaju vizualno duže, velik je plus to da ove sandale idu uz sve što imate u ormaru.

Potkošulja

Trenutno potkošulje žive svoj trenutak na modnoj sceni. U stvari, možda je najtačnije da kažemo da su upravo one komad koji definiše estetiku 2023. Bela ili crna, nevažno je, modni pogodak je zagarantovan!