OVE PANTALONE VIZUELNO IZDUŽUJU FIGURU I ČINE JE FIT: Otkrijte model koji je mnogima ove sezone na shopping wish listi

Flare pantalone su ove sezone jedan od vodećih trendova.

Shutterstock

Pronalaženje idealnog modela pantalona ponekad je prilično izazovno, ali ipak postoje neka univerzalna pravila. Naime, pantalone koje vizuelno izdužuju figuru uvek imaju nešto viši struk i dolaze u vidu flare modela. Lagani ili teksas materijal će lepo naglasiti figuru, a prema svom telu možete da birate njegovu 'jačinu', ali i dužinu samih pantalona!

Jednostavno volimo flare pantalone, a najviše zato što se podjednako dobro uklapaju u bilo koji stil odeće i lako se prilagođavaju različitim prilikama. Ako je reč o poslovnoj odeći, u fokusu su uglavnom nešto stroži modni izbori, pa bilo da se odlučite za klasične poslovne lepršave pantalone ili tamnije farmerke, a sve to zaokružite bluzom ili elegantnom rolkom, omiljenim gležnjačama sa visokom potpeticom i statement kaputom, možete biti sigurni da ćete kreirati divan stajling. Isto tako, kombinacija ne mora da bude u prigušenim tonovima i možete se poigrati bojama, najbolje uz pomoć modnih detalja.

Štaviše, flare pantalone volimo i u razigranijim modnim pričama, pa su nam za oko zapele dnevne ležerne varijante poput šarenih džempera ili kardigana, patika ili čizama na štiklu, a pored običnih pantalona, za oko su nam zapeli i modeli sa dezenima.

S druge strane, večernji izlasci su idealno vreme za odabir senzualnih modnih komada, a pomenuti model pantalona najbolje ide uz efektne crop topove ili bluze, a veoma će dobro izgledati u kombinaciji sa korsetima koji su veliki hit ove sezone.
Stoga, ako tražite svoj idealan model lepršavih pantalona, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih varijanti iz aktuelne ponude naših omiljenih brendova!

Zara Flare pantalone vizuelno izdužuju figuru.