HALJINE OTVORENIH LEĐA SU NAJŽENSTVENIJI KOMAD LETA: Izdvajamo 20 modela za romantične večeri na obali

Obožavaćete ove letnje haljine bez leđa.

Zara

Da moramo da biramo jedan modni komad koji bismo nosili čitavo leto, definitivno bi, bez mnogo razmišljanja, odabir pao na haljine. Mnogima su one omiljeni go-to izbor tokom vrućih meseci upravo zbog svoje jednostavnosti i elegancije, a među toliko raznovrsnih dizajna, možemo da pronađemo model za svaku priliku, od prikladnih za radno mesto do onih idealnih za noćni život, putovanja, šetnje, venčanja i posebne prilike.

Ukratko - jedan odevni komad uz cipele, torbicu i nakit čini outfit potpunim zbog čega su haljine najčešći izbor pogotovo u sezoni kada tražimo ono u čemu ćemo se ujedno osećati lagodno i lepršavo bez mnogo truda.

Jedan poseban stil haljina koji oduvek zrači posebnom ženstvenošću su haljine bez leđa. Iako su oduvek voljene i tražene, čini se da ove sezone ponovo dobijaju veliku pažnju. Upečatljive u svojoj jednostavnosti, savršene su za elegantni letnji look, a kada razmišljamo o koktelima uz plažu u divan suton, vidimo ga uz jednostavnu slip haljinu, statement komad nakita i sandale na petu.

Zara i Mango u svojoj ponudi ovog leta imaju brojne modele haljina otvorenih leđa, u raznim bojama i krojevima - izdvajamo neke od njih.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara