5 poslovnih outfita za prelazni period: Elegantne, a udobne odevne kombinacije su sve što nam je trenutno potrebno

Istražite najbolje stylinge influenserki za dan u kancelariji!

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

Ne ustručavamo se da priznamo kako nas prelazne sezone ponekad potpuno zbune kada je oblačenje u pitanju. I dok se trudimo da zadržimo stil i komfor na visokom nivou, vremenske prilike u kontinentalnom delu Evrope igraju svoju malu modnu šahovsku partiju s nama. Ali hej, ko kaže da izazovi ne mogu biti zabavni? Jer, uz malo kreativnosti i inspiracije, čak i najnepredvidljivije vremenske promene mogu postati prilika da zablistamo u punom sjaju!

Kada je reč o outfitima za kancelariju, zahtevi su jednostavni, ali strogi: chicjednostavno, elegantno i udobno. Kako se jesen polako prikrada, odlučile smo da zavirimo u naše Instagram feedove i pronađemo stylish izglede koje želimo da rekreiramo.

Nastavite da listate kako biste videli kojih 5 odevnih kombinacija fashion devojki su nam privukle pažnju za septembar 2024

Midi crna haljina + ravne cipele

Kvalitetna crna midi haljina je osnov poslovnog garderobera. Bezvremenska je, dovoljno svečana i tako lako se stilizuje. Za prelazak iz leta u jesen, uzor će nam biti Elsa Hosk koja ih je ponela uz savršeni par ravnih cipela i torbe u statement nijansi za hladnije vreme.

(Image credit: @hoskelsa) 

Top sa čamac izrezom + farmerke + baletanke

Nemate previše vremena da osmislite outfit, jer niste čuli jutarnji alarm? Play it simple. Odaberite omiljeni top (mi smo pronašli ovaj sa twistom u vidu retro ovalnog izreza). To je savršena, jednostavna, a opet moderna kombinacija za posao između sezona. Ukoliko je prohladno u vašoj kancelariji, slobodno dodajte kardigan u torbu.

(Image credit: @gracejoshua13) 

Rolka bez rukava + farmerke + sandale s potpeticom

Ne postoji bolje modno rešenje za prelazak iz leta u jesen od spoja knitweara sa otvorenim sandalama. Ovaj stil je prilično jednostavan, ali deluje veoma usklađeno. Beležimo ovu kombinaciju za one dane kada posle 17h imamo zakazano afterwork druženje.

(Image credit: @anoukyve) 

Satenska košulja + bermude + salonke

Košulja od satena (trendi puteržuta boja nosi dodatne poene), daje opušten, a opet formalan izgled, dovoljno dobar za posao, dok bermude deluju tako moderno. Cipele na petu su tu za chic efekat.

(Image credit: @sylviemus_) 

Basic majica + poslovne pantalone + sandale 

Ova kombinacija sastoji se od svih osnovnih komada koje već imate i volite. Dobar outfit sa majicom i pantalonama ne treba potcenjivati, posebno kada je upotpunjen pravim kaišem i cipelama. Definitivno ćemo rekreirati ovaj look onda kada želimo dodatnu dozu samopouzdanja.

(Image credit: @nlmarilyn)