S dolaskom jeseni, vraćamo se omiljenim klasičnim monohromatskim kombinacijama i bezvremenskim komadima. U njihovom slaganju veoma važnu ulogu igraju i boje koje koristimo, pomoću kojih možemo i najjednostavnije kombinacije učiniti luksuznim. Iako svako voli da se poigra jarkim nijansama i hrabrim printovima, nepogrešive kombinacije dolaze upravo iz neutralne palete, koja nam ujedno najviše pomaže u slaganju večne kapsule u garderoberu. Uz novosezonsku estetiku i trendove, koji će svakako biti deo naših odabira, večno uspešna i voljena je klasika koja nikada ne prestaje da bude "in," kako u krojevima, tako i u bojama.

U nastavku vam donosimo pet nijansi koje uvek izgledaju skupo, posebno ako su dobro kombinovane.

Mornarsko plava

Voljena navy nijansa uvek je na samom vrhu kada govorimo o modnoj klasici. Odaje utisak profinjenosti, kako u monohromatskim, tako i u kombinaciji sa drugim bojama. Ovaj zagasiti ton savršen je za jesenje dane.

Krem

Ima gotovo isti status kao bela - prozračna, nežna i ženstvena nijansa koja se ističe u masi, divan je izbor koji uvek izgleda luksuzno, a i nezaobilazna je kada je slaganje modne kapsule u pitanju.

Čokoladno smeđa

Već smo mnogo pisali o smeđoj boji, posebno o čokoladnoj nijansi koja je osvajala trendove prošle jeseni, a čini se da se već sada ponovo vraća. I kako i ne bi. Tako neutralna, a tako predivna.

Bordo

Prošle godine broj jedan boja definitivno je bila jarko crvena, koja se nosila u apsolutno svakom obliku - haljinama, kaputima, cipelama, torbama. Ipak, njena verzija koja je večno u trendu je burgundi nijansa, koja se u svom neutralnijem obliku prilagođava svakoj situaciji.

Crna

O crnoj nije potrebno mnogo govoriti. Ona nema sezonu, trend ili idealno godišnje doba. Crna je večiti klasik i "must have" svakog garderobera, posebno kada su bezvremenski komadi u pitanju.

 Izvor: Storybook.hr / ELLE / Tara Đukić