Da li ste, poput mnogih od nas, prethodnih meseci uživali u udobnosti i ležernosti širokih modela pantalona? Ako jeste, onda ste sigurno iskusili i trenutke kada ste se upitali - koju obuću nositi uz ove oversized pantalone? Ova modna dilema može biti izazovna, te smo za vas potražili i odgovarajuća stilska rešenja. Pronađite ih u nastavku teksta!

SALONKE 

Moramo ih staviti na prvo mesto, budući da je su statementcipele sa špicastim vrhom najbolja protivteža širokim nogavicama na pantalonama. Dodavanje para cipela sa oštrim vrhovima učiniće vaše široke farmerke elegantnim, a figura će izgledati još izduženije. 

RAVNE PATIKE

Budući da su patike jedan od ključnih delova naših cipelara, bili smo nestrpljivi da vidimo kakvi modeli će se najbolje uklopiti sa trendi širokim jeansom. Najpre smo mislili da će to biti chunky modeli, ali zapravo su to bile uže patike sa ravnim đonovima koje izgledaju fantastično.

KOŽNE JAPANKE

Ako ste u bojazni da li će papuče u spoju sa oversized pantalonama biti modni faux pas, ne brinite. I u 2024. godini nastavićemo da nosimo trendi sabo papuče (ravne kožne modele japanki), čak i u dnevnim kombinacijama sa farmerkama.

METALIK BOJE

Lako se može dogoditi da cipele izgube svoju vidljivost ispod punih, širokih farmerki, pa biste možda želeli da birate komade koji privlače svetlost kako biste ostali primećeni. Metalik nijanse poseban su džoker u svim sezonama, bilo da preferirate kratke čizmice sa blok petom ili chic baletanke. 

MOKASINE

Kada želimo nešto sa malo više strukture, okrećemo se trendu krupnih mokasina. Slobodno birajte chunky modele nasuprot onima sa ravnijim đonom - postići ćete jači kontrast.

 Izvor: ELLE/N.K.