Ravna obuća doživela je pravi preporod poslednjih godina—koliko god da volimo zabavne cipele s potpeticom, sigurni smo da govorimo u ime većine kada kažemo da je pravo olakšanje videti kako praktične cipele postaju modni imperativ. Dok su baletanke i mrežaste Mary Jane cipele bile u fokusu tokom letnjih meseci, s promenom sezone dolazi i promena obuće. Prema onome što viđamo na Instagramu i modnim nedeljama, klasične mokasine ostaju must-have komad i za jesen 2024.

Klasične možda jesu, ali mokasine nikako nisu dosadne. Diskretno elegantne, ove glatke ravne cipele mogu podići čak i najjednostavniji izgled i doneti sofisticiran dodir opuštenim kombinacijama. Drugim rečima, učiniće da kombinacija vaših omiljenih jednostavnih komada izgleda besprekorno cool.

U nastavku donosimo pet kombinacija sa mokasinama koje ćemo rado rekreirati ove jeseni!

Krojene pantalone + dugi kaput + mokasine od antilopa

Ovaj outfit baziran je pre svega na dobrim krojevima, te se može nositi u različitim prilikama, od posla do vikenda. Tu su svi basic komadi za jesen, a smeđe mokasine od antilopa savršeno zaokružuju ovaj udobni jesenji izgled.

Plisirana suknja + kardigan + crne mokasine

Za one jesenje dane kada je vreme posebno blagonaklono, kombinacija suknje i mokasina je sjajan izbor. Smatrajte ovo modernom, odraslom verzijom školskog stila s plisiranom suknjom i mokasinama.

Farmerke + majica + baloner + kožne mokasine

Kada bismo morali da osmislimo jedan klasični britanski izgled sa mokasinama, ovo bi bio taj. Farmerke, majica i trench mantil su ikonična jesenjaodevna kombinacija, a mokasine čine da ceo stil izgleda mnogo elegantnije.

Mini haljina + kožni baloner + glomazne mokasine

Glomazne mokasine su brilijantan način da nosite svoju omiljenu mini haljinu tokom dana. Dugačak kožni baloner je statement komad koji uvek deluje moderno i cool—a to je ono čemu svi težimo, zar ne?

Opuštene pantalone + slojevi + jakna od antilopa + mokasine od antilopa

Jesenji stil podrazumeva slojevito oblačenje, a ovo je samo jedan od načina kako to da sprovedete u delo. Mokasine od antilopa i opuštene krojene pantalone čine savršen spoj, posebno kada ih upotpunite jaknom od antilopa.

Napomena o stilu: Brittanyna kombinacija je jednostavno krojena i može se nositi u različitim prilikama, od posla do vikenda. Sviđa mi se što je sastavljena od toliko osnovnih komada, od krojenih pantalona do rolke, a smeđe mokasine od antilopa savršeno zaokružuju ovaj udobni jesenji izgled.