Kada Julia Roberts najavi novi film, to znači da nas u narednim danima očekuje znatno više njenih street style izdanja. Naime, omiljena glumica trenutno promoviše svoj novi Netflix film, "Leave the World Behind", a sada je fotografisana u elegantnom outfitu koji čini neočekivan spoj: helanke + mokasine.

Drugačiju notu inače konvencionalnom stajlingu dao je i oversize kaput-ogrtač, brenda Wolk Morais, a upravo predimenzionirani kroj je glavna stilska preporuka kada tražite dobar match za uskim helankama. Ove Julijine su izrađene od imitacije kože što čitav modni izgled čini još elegantnijim i privlačnijim. 

Kožni model podjednako dobro može da se nosi uz večernje, kao i dnevne prilike, jer podseća na pantalone, a za classy izgled iskombinujte ih uz bezvremene mokasine kao što je to uradila dobitnica Oskara. U pitanju su Gucci Horsebit - kultni par koji potpisuje ovaj italijanski brend.

Vrlo sličan look mogli smo da vidimo i na modnoj pisti, na reviji Sacai, što potvrđuje da će biti aktuelan i u 2024. Pored oversize sakoa i ogrtača, možete da ih spojite i sa belom košuljom ili bluzom.

profimedia-0751186194.jpg
PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia