Kada je reč o slavnim holivudskim zvezdama, glumica Julia Roberts je ne samo ikona filma, već i stila. U svojim ne tako čestim pojavljivanjima, ona je izvor inspiracije kada je u pitanju modni izraz, ali i više od toga - njen poslednji izlet u svet frizura privukao je našu pažnju.

Možda se sećate da je Julia Roberts doslovno srušila internet u martu kada se pojavila sa potpuno novim šiškama. Tada je njen frizer Serge Normant rekao za People da ova transformacija zapravo nije uključivala mnogo planiranja. "Sa Julijom smo pričali o šiškama koje je ranije nosila. Uvek su joj se dopadale, tako da je bilo vrlo spontano!" rekao je. Pa, Serge je ponovio svoju čaroliju - glumica je upravo predstavila nešto razbarušenu verziju stila, i smatramo da su ovo možda najšarmantnije šiške koje smo videli do sada.

Fotografiju Julijine nove frizure na Instagramu je podelila njena modna stilistkinja Elisabeth Stewart, koja sarađuje sa glumicom na turneji za promociju filma "Leave The World Behind". Njene razbarušene šiške savršeno se uklapaju uz nežnu kestenjastu nijansu koju trenutno nosi Julia, a šiške su isečene nešto duže od nivoa obrva. One padaju sa strane, gde postaju malo duže i stapaju se sa prednjim delom. Tako chic!

Sjajna stvar kod ove frizure je što je izuzetno prilagodljiva: zavesa šiške praktično odgovaraju svakom obliku lica, a idealna su opcija ukoliko želite suptilnu promenu.

Međutim, treba napomenuti da ove šiške zahtevaju određeno održavanje - potrebno je redovno sređivanje, ili će jednostavno postati predugačke. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.