Nije tajna da je Victoria Beckham veoma strastvena kada je reč o isprobavanju beauty preparata i šminke, tako da osnivanje sopstvenog brenda lepote 2019. godine nije bilo iznenađenje.

Njeni beauty proizvodi za kratko vreme postali su must-have kod make-up zaljubljenica. Međutim, daleko od toga da koristi samo ono što je sa potpisom Victoria Beckham Beauty. Zapravo, ova modna ikona je u više navrata otkrila koje proizvode voli, a evo uz pomoć kojih 8 stvara svoj prepoznatljivi natural look.

1. Tonirana hidratantna krema

Sarah Chapman Skin Insurance SPF 30 tonirana krema je omiljena Victoriji Beckham.
www.sarahchapman.com 

"Kada se preko dana motam po kući sa decom, jednostavno volim da koristim Sarah Chapman Skin Insurance SPF 30", rekla je ikona mode. "To je u osnovi tonirana hidratantna krema, ali sa zaštitnim faktorom, što je izuzetno veoma važno."

2. Puder

Victorija obožava BURBERRYFresh Glow Foundation
Sephora 

"Kada želim da izgledam "kompletnije" koristim Burberry Fresh Glow Foundation", otkrila je Beckham. "Povremeno sam koristila La Mer puder. Postoji jedna posebna nijansa koja mi je sasvim dobra", otkrila je.

3. Proizvod za konturisanje

Victoria obožava bronzer Matte Bronzing Brick iz svoje beauty kolekcije.
victoriabeckhambeauty.com 

"Ako postoji jedan proizvod bez kojeg ne mogu da živim, to bi bio ovaj", rekla je Victoria jednom prilikom na Instagramu za Matte Bronzing Brick - poizvod za konturisanje iz njene beauty linije, u nijansama prepečene cigle.

"Volim da se konturišem duž obraza, sa obe strane, sa pokretima nagore", otkrila je dok ga je nanosila. "Onda volim da uzmem bronzer i stavim malo na slepoočnice jer ovu nijansu koristim da se u stvari konturišem, a ne samo da sebi dam više boje, pa je zato sjajno što postoje dve različite nijanse."

4. Olovka za usne

VICTORIA BECKHAM BEAUTY Lip Definer je njeno glavno oružje za fantastične usne.
victoriabeckhambeauty.com 

Zaštitni look Victorie Beckham uvek je uključivao olovku za usne. Ona je to opisala kao deo svog omiljenog izgleda i rekla da je "opsednuta olovkom za usne" u svom vodiču o šminkanju sa Lisom Eldridge.

Njen trenutni izbor za usne je, naravno, njen sopstveni Lip Definer. "Svako ko me poznaje zna da sam opsednuta olovkama za usne i nude nijansama, pa je bilo sasvim prirodno da za svoju drugu kolekciju predstavim osnove koje koristim da kreiram svoj savršeni nude izgled usana."

5. Korektor

Victoria obožava Burberry korektor.
Sephora 

Victoria je otkrila da joj je omiljeni korektor Burberry sa sunđerastim vrhom, jer joj odgovara meka mat formula, koja lako pokriva eventualne bubuljice i podočnjake, a lako se blenda sa kožom.

6. Pomada za obrve

ANASTASIA BEVERLY HILLS Dipbrow Pomade je najbolji proizvod za obrve.
Sephora 

Kada je reč o obrvama, Beckham se oslanja na proizvod Anastasie Soare, osnivačice kultnog brenda Anastasia Beverly Hills. "Uvek koristim samo Anastasijine proizvode za obrve jer, kao što sam uvek govorila, ona je za to stručnjak", otkrila je jednom prilikom. Mat pomada je njen omiljeni proizvod, a nanosi se ugaonom četkom za precizan i dugotrajan izgled obrva.

7. Puder za setovanje

LAURA MERCIER Translucent Loose Setting Powder je najbolji puder za setovanje.
Sephora 

Iako pudere za setovanje "bije" loša reputacija da čine lice da izgleda suvo, "cakey", Victoria se kune da upravo ovim proizvodom dobija svež izgled kože. Kultni translucent puder Laura Mercier joj je omiljen jer je fino mleven i klizi po koži, "briše" pore i fine linije i upija višak ulja, a da pritom ne izgleda poput krede.

8. Smoky eye paleta senki

VICTORIA BECKHAM BEAUTY Smokey Eye Brick je odličan izbor za "zagasitu" šminku na očima.
victoriabeckhambeauty.com 

"Volim smoky eye šminku", rekla je Beckham Lisi Eldridge. "Umesto da iscrtam konkretnu liniju ispod oka, više volim da je spustim nešto niže senkom i tako dobijem vizuelno otvoreniji pogled i veće oko", rekla je modna ikona.