Danas na Netflix stiže dugoočekivana dokumentarna serija "Beckham". Kao što joj naziv kaže, reč je o životu i karijeri bivšeg fudbalera Davida Beckhama, a sinoć je u Londonu održana i premijera. Na crvenom tepihu u Mayfairu, Davidu je podršku pružala njegova porodica - supruga Victoria i njihovo četvoro dece, Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper Seven.Već sada, slobodno možemo da tvrdimo da svet jedva čeka da vidi šta donosi mini-serija u četiri epizode te na koji način su opisali nastajanje britanske fudbalske zvezde od samih početaka do jednog od najpopularnijih sportista svih vremena.
"Osetio sam da je ovo prava stvar i pravo vreme za nju (seriju). Takođe, hteo sam da stvorim nešto za svoju porodicu čemu će se moći vratiti i u čemu će uživati', rekao je Beckham za Reuters.

beckham 0810653105.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

 'U vreme kada sam započinjao svoju karijeru, 90-ih u Manchesteru, postojala je neverovatna muzička scena, a Manchester United bio je jedan od najuspješnijih fudbalskih timova. Podseća zaista na nešto posebno i nadam se da će se ljudi koji budu gledali dokumentarac osećati tako i da će se prisetiti lepih uspomena'.

Poznato je da će javnost moći otkriti ko je, zapravo, David Beckham iza kamera, svoje karijere i velikog imena. Pratiće se njegovi koraci od samih početaka, kako karijernih tako i privatnih, a poseban fokus biće i na ljubavnoj priči sa modnom dizajnerkom Victorijom Beckham.

U njihovim počecima Victoria još uvek nije bila modna ikona, već članica grupe Spice Girls zbog čega su njih dvoje kao par bili apsolutna medijska senzacija. Ipak, čini se da će se u novom dokumentarcu dotaći i najbolnije tačke u njihovom odnosu, navodne Davidove afere sa Rebeccom Loos.

Da dokumentarac neće biti ispunjen samo ' i med i mleko trenucima', dokazuju i scene Davidovog crvenog kartona dobijenog na utakmici Svetskog prvenstva 1998. godine između Engleske i Argentine. Engleska je tu utakmicu izgubila, a upravo se Davidov udarac protivničkog igrača, zbog čega je i dobio crveni, smatrao jednim od većih razloga gubitka utakmice.

Režiju dokumentarca potpisuje oskarovac Fisher Stevens, a produkciju također oskarovac i dobitnik Emmyja John Battsek.

Izvor:https://luxurysociety.hr/