Listajući modne portale u prethodnim mesecima, često smo nailazili na Amal Clooney, u čijim smo letnjim kombinacijama na mondenskim lokacijama širom Evrope, uživali čitavog leta. Advokatica i aktivistkinja, najčešće je birala dugačke haljine, u svim prilikama - bilo da je reč o odlasku na rivijeru ili na romantični date sa suprugom George Clooneyem.

Ali, zakoračivši u jesen, i sa potpunim povratkom poslovnim obavezama, i Amal se okrenula jesenjim kolekcijama i kreiranju novih inspirativnih outfita za svaki dan. Tako smo je mogli videti u onome, u čemu najčešće i volimo da je vidimo - business outfitu.

Prilikom posete Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, Amal je odabrala da spoji elegantne komade sa modernim tvistom koji samo ona ume tako dobro da iznese.

amal 0808701286.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Savršeno poslovni, a opet chic stajling sastojao se iz sofisticirane haljine, čija nijansa je ono što je izdvaja od ostalih - pop zelena bila je, i ostala, čest izbor dama od stila kojima verujemo.

amal -0808676515.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

 Po uzoru na cool Francuskinje, Amal je dodala dašak jesenjeg vibe-a svojoj kombinaciji ponevši bež trench mantil koji je definitivni must have ove sezone.

amal-0808676562.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Da bi business utisak bio kompletan, aksesoari su bili statement predmeti poput klasične čvrste crne torbe srednje veličine i salonki zanimljivog printa.

Elegantna, uglađena i bezvremenska - ovo bi bio precizan opis njenog poslednjeg modnog looka. 

Podržavamo, i nastavljamo da pratimo!