Will i Jada Pinkett Smith godinama kriju da su se rastali, što je tek sada otkriveno u ekskluzivnom intervjuu za People i NBC News.

"Do 2016. bili smo iscrpljeni od pokušaja. Mislim da smo oboje bili zaglavljeni u fantaziji o tome kakav onaj drugi treba da bude", objasnila je Jada. "Obećala sam da nikada neće biti razloga da se razvedemo. Da ćemo proći zajedno kroz bilo šta. I jednostavno nisam bila u stanju da prekršim to obećanje", dodala je.

Jada je tokom promocije svojih memoara pod nazivom Worthy istakla i da godinama žive odvojeno, ali da tehnički nisu razvedeni upravo zbog pomenutog obećanja. U javnosti su prethodnih sedam godina glumili da su i dalje par, pa čak i prošle godine kada je Will Smith ošamario komičara Chris Rocka na dodeli Oskara. Navodni razlog za to jeste izbegavanje dodatne pompe oko konstantnih spekulacija o Jadinoj prevari i njihovom otvorenom braku. "Kako treba da se definišemo pred drugim ljudima?" zapitala se glumica, dodajući da i dalje ne može da da pravi odgovor.

Podsetimo se, par se prvi put upoznao kada je Jada Pinkett bila na audiciji za kultnu seriju The Fresh Prince of Bel Air 1994. godine, iako nisu počeli da se zabavljaju sve dok se Smith nije razveo od svoje prve žene, Sheree Fletcher Zampino. Tri godine kasnije su se i venčali, a vrlo brzo dobili i dvoje dece - Jadena i Willow .

''Još uvek osećamo duboku ljubav jedno prema drugom i pokušavamo da razumemo šta sve ovo znači za nas'', rekla je na kraju.