Čitav svet ponovo trese "Beckham" groznica! Zahvaljujući nedavno objavljenom Netflixovom dokumentarcu o fudbalskoj zvezdi Davidu Beckhamu, sve u vezi sa IT parom koji čine David i Victoria Beckham ponovo je u spotlighty. Budući da smo preko vikenda bingovali sve četiri epizode serijala, priznajemo, sada smo i mi ponovo opsednuti sa Posh i Becksom.

Čak i pre nego što je Victoria postala modna dizajnerka, ona i njen suprug bili su svojevrsne modne ikone, postavljajući trendove, kako na crvenom tepihu, tako i u casual izdanjima i airport-

"To je bila ljubav na prvi pogled", otkriva David. Još od 1997, njihova veza bila je pod ogromnom pažnjom svih svetskih medija, a u ovom tekstu, mi ćemo se fokusirati na njihove legendarne i usklađene modne lookove koje su nam servirali krajem 90-ih godina i početkom novog milenijuma.

Od legendarnih kožnih kompleta do stylish airport kombinacija - ovaj power couple uživao je neverovatnu pažnju. U nastavku donosimo neke od najboljih outfita Victorie i Davida Beckhama.