U nedavnom intervjuu za GK, holivudski glumac Will Smith progovorio je o svom braku sa suprugom Jada Pinkett Smith, koji je glavna meta novinskih naslova već godinama. On je potvrdio da su oboje odlučili da budu u otvorenom braku u kojem je dopušteno da imaju odnose i sa drugim ljudima.

Podsetimo se, pre nekoliko godina procurela je vest o vezi Jade i pevača Augustina Alsina, kao i različita nagađanja o njihovom biseksualnom opredeljenju, međutim, par se na tu temu nije oglašavao.

Sada je, promovišući svoje memoare, Will Smith priznao da on i Jada imaju otvoren brak, kao i da im je zbog strogog hrišćanskog vaspitanja u početku bilo teško da donesu takvu odluku. Jada je bila otvorenija za tu ideju jer je odrastala u nekonvencionalnoj porodici, naveo je. 

Smith je takođe otkrio svoj san, a to je da ima ''harem devojaka'', koji bi između ostalih uključivao i glumicu Halle Berry. "Ne znam gde sam to video kao tinejdžer, ali ideja o životu sa 20 žena koje volim i o kojima brinem, činila se kao zaista sjajna ideja'' rekao je Smith i pokrenuo lavinu komentara.

Navodno, par ne želi da brak za njih bude zatvor, ali da sačuvaju iskrenost koja će učvrstiti njihovu vezu. 

''Jada je odrasla na način koji je bio drugačiji od mog. Bilo je beskrajno mnogo rasprava o tome šta je to savršenstvo u odnosima? Koji je savršen način za opstanak u paru? U velikom delu naše veze monogamija je ono što smo izabrali, ali ona nije naš jedini izbor'' rekao je. ''Dali smo jedno drugom poverenje i slobodu, sa uverenjem da svako mora da pronađe svoj put. Ipak, nikome ne preporučujem naš put, niti želim da ga propagiram, ali iskustva koja smo dali jedan drugome, kao i bezuslovna podrška, za mene su najviša definicija ljubavi".

I na kraju, šta god mislili o tome, podsetimo se, svako ima pravo na svoje izbor, put i način života, a kada se više budemo bavili svojim, a ne tuđim životima, ovaj svet će biti bolje mesto za život.