Celine Dion, vladarica svega dobrog i ikoničnog, glumiće u sopstvenom dokumentarcu koji će prikazati njen nezaboravan život i karijeru.

"Dokumentarac će poslužiti kao konačan prikaz jedne od najpoznatijih, široko poštovanih i uspešnih izvođačica u istoriji pop muzike" glasi saopštenje o dokumentacu u čijem će važno učešće imati i sama Celine Dion.

U režiji Irene Taylor, dokumentarni film koji trenutno nema naslov (želeli bismo da pošaljemo predlog All Coming Back To Me Now) biće rađen u produkciji Sony Music Entertainment.

''Uvek sam bila 'otvorena knjiga' sa svojim obožavateljima, a osetljivošću i promišljenom kreativnošću Irene Taylor, mislim da ću moći svima da pokažem deo sebe koji do sada niko nije video'', rekla je Celine. "Znam da će ispričati moju priču na najiskreniji i najdirljiviji način."

Irene planira da se pozabavi životom pevačice iz mnogih perspektiva, da ispriča kompletnu priču o tome ko je ona. ''Odlazak na ovo putovanje sa legendarnom umetnicom kao što je Celine Dion izvanredna je prilika za mene kao režiserku'', rekla je. ''Pristup za ispitivanje njenog života i neponovljive karijere omogući će mi da napravim višestrani portret jedne globalne superzvezde, i radujem se što ću ga podeliti sa svetom''.

Najpoznatija po svojoj pesmi za Titanic, te hitovima poput Because You Loved Me and The Power Of Love, ova slavna pevačica prodala je više od 250 miliona ploča širom sveta.

Zvanični datum objavljivanja još nije objavljen, ali ćemo vas svakako obavestiti čim bude više informacija. U međuvremenu, stiže još mnogo dokumentarnih filmova koji oživljavaju muziku i oslikavaju živote i karijere nekih od naših omiljenih umetnika, poput The Velvet Underground i Janet Jackson - ne propustite ih!