Victoria Beckham, modna dizajnerka, nedavno je objavila nekoliko vesti u vezi sopstvenog modnog i beauty brenda.

I dok je u toku promocija nove dokumentarne serije Beckhamna streaming platformi Netflix, koja će istražiti život i karijeru njenog supruga, bivšeg fudbalskog igrača Davida Beckham, Victoria je takođe predstavila novitete iz ponude svog brenda.

Reč je o parfemima, koji su istovremeno i prvi takav proizvod sa njenim potpisom.

U nedavnom intervjuu, modna dizajnerka je otkrila da voli muške mirise kao što su miris kože i duvana, i dodala da je omiljeni miris kako njoj, tako i Davidu, miris zumbula.

Ovog meseca, parfemi će biti dostupni u prodaji po cenama od 200 evra (50ml) i 290 evra (100ml), a sve ih je izradila ruka parfumera Jérômea Epinette. Svaki parfem sadrži note koje asociraju dizajnerku na različite periode njenog života, a pakovanja parfema dolaze u chic bočicam sa zanimljivim imenima - 'Portofino '97', 'Suite 302' i 'San Ysidro Drive'.

Oštar i energičan 'San Ysidro Drive' dobio je ime po ulici u Beverli Hilsu, gde se porodica Beckham preselila 2007. godine. 'To je bio period promena. Podseća me na Malibu, planinarenje i surfanje sa decom. To je bila naša svakodnevica tamo', rekla je Victorija za britanski Vogue.

Victoria Beckham izbacila prvu kolekciju parfema za žene
Victoria Beckham 


Dekadentni parfem 'Suite 302' predstavlja idealnu hotelsku sobu u Parizu, dočaravajući atmosferu putovanja sa Davidom u francusku prestonicu, kao i sećanja na paparaco fotografije iz ranih 2000-ih. 'Sećam se da sam nosila korset sa leopard uzorkom i mini suknju sa ljubičastom čipkom dok smo izlazili iz hotela 'The Ritz', a paparaci su nas pratili. Bilo je raskošno. Bilo je glamurozno'.

Victoria Beckham izbacila prvu kolekciju parfema za žene
Victoria Beckham 

Bračni par Beckham je ove godine proslavio 24. godišnjicu braka, stoga je jedan parfem morao biti posvećen isključivo njihovoj ljubavi. Tako su se počeci njihove romanse odvijali i u Portofinu, što je inspirisalo naziv parfema 'Portofino '97'.

Victoria Beckham izbacila prvu kolekciju parfema za žene
Victoria Beckham 

Izvor: https://luxurysociety.hr/

Dekadentni parfem 'Suite 302' predstavlja idealnu hotelsku sobu u Parizu, dočaravajući atmosferu putovanja sa Dejvidom u francusku prestonicu, kao i sećanja na paparaco fotografije iz ranih 2000-ih. 'Sećam se da sam nosila korset sa leopard uzorkom i mini suknju sa ljubičastom čipkom dok smo izlazili iz hotela 'The Ritz', a paparaci su nas pratili. Bilo je raskošno. Bilo je glamurozno'.