Svi znamo da je Harry Styles čovek najšireg spektra talenata, dok istovremeno žonglira karijeru u muzici, glumi i modnom dizajnu. Ali sada u svoj portfolio neočekivano dodaje zvanje parfimera, i to u sklopu svog beauty brenda Pleasing

Otkako je osnovan 2021. godine, brend je postao poznat po balzamima za usne, serumima, hidratantnim kremama, lakovima za nokte i makeup kolekcijama – a upravo je najavio i svoj pohod na tržište mirisa, sa tri nova parfema koja vrlo namerno i provokativno nose nazive: Closeness, Rivulets, iPa Bright, Hot, aludirajući na seksualnu privlačnost.

Sva tri mirisa su napravljena u saradnji sa kompanijom prirodnih mirisa Robertet, a izvršni direktor Pleasing-a, Shaun Kearney, istakao je za Business of Fashion: "Budući da je brend koji je duboko ukorenjen u istraživanju boja, emocionalnom pripovedanju i čulnom iskustvu, za nas je strateški potez da se proširimo i na ovu kategoriju."

Harry se ovim pridružuje nizu slavnih koji su izbacili svoje, i to vrlo popularne, beauty brendove: Ariana Grande, Hailey Bieber, Lady Gaga, Selena Gomez... I dok ideja o parfemu slavnih nije nova, ideja o mirisu sa ''seksualnom tematikom'' svakako izaziva određenu originalnost.

Sva tri mirisa biće dostupna u oktobru na zvaničnom sajtu brenda.