Ako ste se ikada zapitali šta Kate Moss uvek nosi sa sobom, odgovor je - mnogo magičnih stvari. Naime, najpoznatija manekenka na svetu otvorila je svoju torbu za magazin Vogue i otkrila da se u njoj kriju: prenosivi zvučnik, naočare za sunce, Chanel neseser, te kultni parfem Clarins Eau Dynamisante.

Ova mala crvena bočica je utočište okrepljujućeg mirisa za celo telo. Dok većina parfema koristi alkohol, koji može da isuši kožu, ova formula je jedinstvena po tome što čini da mirišete odlično, a istovremeno vlaži, učvršćuje i tonira kožu. Uz niz esencijalnih ulja – uključujući pačuli, ginseng, beli čaj i limun – takođe ima aromaterapeutske prednosti.

Omiljen parfem Kate Moss je Clarins brenda.
Clarins Paris 

Omiljen među chic Francuskinjama, sjajan je za putovanja, praznike i dobro raspoloženje tokom dana, a Kate otkriva da je već dugo deo njene beauty rutine: „Moja mama ga je nosila – ovo je pravi parfem za poneti. Osvežava“, kaže ona. 

Sa čime možete najbolje da kombinujete ovaj miris? Sa Cosmoss Sacred Mist mirisom za telo koji je deo prvog beauty & wellness brenda Kate Moss. Miriše na bergamot, jasmin i kedar, a kako kaže Kate, donosi dobre vibracije i povezuje vas sa sobom.

„Cosmoss se oslanja na izvanredno životno iskustvo Kate Moss — spremna je da podeli svoje putovanje samoprihvatanja i da slobodno bude ono što jeste“ kažu iz brenda.

Cosmoss je novi brend Kate Moss.
Cosmoss 

Pored ovog, prvi lansirani proizvodi su i detox čaj, te kanabisovo ulje za lice.

Pronađite svoj savršeni beauty match za jesen i odvažno zakoračite u nove početke!