Hailey Bieber ponovo je uspela da napravi haos na mrežama i to samo jednom, jednom fotografijom na kojoj se nalazi njen novi, jesenji manikir. Ovog puta popularnu milky nijansu zamenila je čokoladnom, te su metalik nokti sa šljokicama već postali pravi "must-have" za predstojeću sezonu. 

Na Instagramu i TikToku mogu se naći brojni tutorijali na koji način dobiti neobičnu čokoladnu nijansu, a za razliku od klasičnih glazed donut noktiju koji su bili broj 1 tokom leta i gde se kao baza koristila mlečna bela, kod choco varijante, osnova je tamniji nude lak ili pak svetlija braon nijansa. Takođe je preporuka da holo šljokice budu u nekoj toplijoj nijansi.

Hailey Bieber ima novi manikir.
Instagram 

Od momenta kada je Hailey podelila video sa novim manikirom, it devojke su oduševljeno počele da kopiraju novu glazed donut varijantu koja preti da nadmaši i originalni trend.

CHOCO GLAZED DONUT MANIKIR HEJLI BIBER ĆE OVE JESENI NOSITI SVE IT DEVOJKE TikTok/haileybieber

Bilo kako bilo, čini se da će ove jeseni vladati čokoladni tonovi, a ukoliko želite da vašim nokti dobiju i malo sjaja, manikir slavne manekenke definitivno je fantastičan izbor.